[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2399775
Belépett
[X]

Hogyan regisztráljak?

 

JELENLEG SZÜNETEL!

A regisztrációs nyilvántartás az ivartalanított, hobbi céllal tartott vadászgörények részére jött létre. Ezeket az egyedeket nem kötelező chipezni.

Az ivaros, chippel ellátott (tenyész)egyedeket törzskönyvi nyilvántartásba vetetheted, és származásuk igazolására törzskönyvi kivonatot is kérhetsz.

Amennyiben vadászgörényed ivartalanított , az alábbi eljárást követheted, a görény korától függetlenül.

  1. Tölts ki egy igénylőlapot a regisztrációs nyilvántartásba vételhez. (A nyilvántartásba vételre ugyanaz az űrlap használható, mint a törzskönyvi igényléshez. Ne felejtsd el megjelölni, hogy csak nyilvántartásba vételt szeretnél.)
  2. Küldd be a klub postacímére, vagy add le rendezvényeink egyikén.

A regisztrációba vétellel kapcsolatos kérdések

Hol szerezhetem be a regisztrációba vételhez szükséges űrlapokat?

Az űrlapokat beszerezheted a Klub rendezvényein, letöltheted a honlap dokumentumtárából, valamint kérheted a Klub postacímére (Magyar Vadászgörény Klub, ) küldött levélben is, hogy küldjük el neked.

Hogyan juttathatom el a Klubnak a kitöltött űrlapokat?

Az űrlapokat eljuttathatod tértivevényes ajánlott küldeményként a Klub postacímére (Magyar Vadászgörény Klub, .), vagy személyesen is leadhatod a Klub rendezvényein. Ha postán küldöd, fontos, hogy a küldemény tértivevényes legyen, hiszen így a címedre visszaérkezett tértivevénnyel igazolhatod, hogy az űrlapokat elküldted, és mi azokat meg is kaptuk.

Mennyibe kerül a törzskönyvi nyilvántartásba vétel, és a regisztrációs lap kikérése?

Vadászgörényedet díjmentesen felvetetheted a regisztrációs nyilvántartásba.

Beküldhetem egyszerre az űrlapokat?

Az összes űrlapot beküldheted egyszerre.

Hány példányt kell beküldenem az űrlapokból?

Minden űrlapból elég egyetlen példányt beküldened, de azt mindenképp írd alá. Javasoljuk, hogy az űrlapok egy másolatát tartsd meg, hogy egy esetleges adathiba esetén egyeztethessünk.

Kapok-e visszajelzést az űrlapok megérkezéséről?

A visszajelzésre a tértivevényes blanketta szolgál, amelyet a küldemény átvételekor aláíratnak az átvevővel, és ráírják az átvétel dátumát is. Végül ez a blanketta néhány napon belül visszajut hozzád, és ezzel igazolhatod, hogy az űrlapok megérkeztek hozzánk. Külön igazolást a Klub nem küld.

Mikor kapom meg a regisztrációs lapo(ka)t?

Amennyiben bármilyen kérdésed van a regiszrációval kapcsolatban, a címen érdeklődhetsz.
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(