[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2451590
Belépett
[X]

Örökbefogadás

Szerencsés Barbi

Budapest

Barbi a 4 kis albi minimanó egyike, Blanche lánya. Ő és testvérei, Hópihe, Bandi és Béci 2005. június 23-án születtek. Barbi nagyon szép, sűrű bundájú, nagy termetű gyerek, ám a mamához, Blanchehoz hasonlóan vékony, kecses görilány. Nem válogatós, mindent eszik. Ügyesen alomra jár és nem harap jobban, mint egy átlagos, hasonló korú görénykölyök. Más görikkel jól kijön, társaságba született és azóta is görények veszik körül.

Oltott, féreghajtáson is átesett.

Gazdijelöltje is volt, aki egy darabig szorgalmasan készült a gazdiságra, járt hozzá és tanult, ám menet közben eltűnt. Végül, nagy örömünkre Bécivel együtt fogadták örökbe!

2005. november 29.

 

Ez a kép június 30-án, 1 hetesen készült.

 

 

 10 naposan, orrunkra száradt mamatejjel :))

 

 

 2 hetesen, egymáshoz bújva

 

 

 

 

 

Az egyik manócska 6 hetesen

 

 

 

Itt már 7 hetesek vagyunk és hatalmasak!

Barbi

 

 Béci

 

  

Bandi

 

 

 

Hópihe, aki ekkor már Gazdinál volt

 

 

 

2005. aug. 15.

Ma kaptunk oltást, féreghajtást aztán manikűr-pedikűr is volt és persze ma is sokat játszottunk!

Levadászom a kupakos zoknit!

 

 

Kukucs!

 

 

 Megkóstolom ezt a csövet...

 

 

Barbi, Bandi, Béci.

Itt már 9 hetesen együtt pihenünk. Mert így olyan jóóóó.

 

 

 

Minamanó-napló

2005. július 17. vasárnap

Ma mászott ki először az egyik kicsi az odúból.

2005. július 18-19. hétfő, kedd

A manócskák elkezdtek kivándorolni az odúból. Imbolyogva és lassan, de ki és vissza tudnak mászni a mama nagy aggodalmára. Blanche nem nézi jó szemmel, hogy kicsinyei kimerészkednek. Egy darabig tűri, hogy kint vannak, eszegetnek (már szilárdat, vagyis husikat is!), aztán fogja magát és visszapakolja az összes picúrt az odúba, akik hangosan hangosan tiltakoznak, hogy ily módon akadályozzák őket a szabadságukban! :))

2005. július 20. szerda

A nap aranyos sztorija: Blanche szájban husival nézelődött, hogy hova, merre is vigye el a tálból. Jött azonban az egyik picúr, elkezdte nyalogatni, ami a mama szájában volt, Blanche pedig lette és otthagyta neki a husit!

2005. július 21. csütörtök

Ma 4 hetesek a minimanók, vagyis inkább óriásbébik! Megmértem a súlyukat: Nagyfiú 20 dkg, Kicsifiú 19,5 dkg, Nagylány 19dkg, Kicsilány 19 dkg.

2005. júlis 23. szombat

Blanche elkezdte behordani a kaját a kicsiknek az odúba. Külön neki akartam adni pár falat husit, ezért kézből etettem, de ahelyett, hogy megette vagy eldugta volna, inkább az odúba vitte. A csámcsogásból ítélve valóban a kicsik ették meg.

2005. július 24. vasárnap

A bébik megint nagyot nőttek csütörtök óta. Súlyban ez plusz 1-1,5 dkg-t jelent, látványban viszont még többet. Ügyesedtek is. Profin ki-bemászkálnak az odúba, alomra járnak!!! vagy legalábbis az odú mögötti sarokba. Az lett a 2. számú göribaba illemhely. :)) Néha persze máshová is megy a végtermékből, de 4 hetes babáktól ez szerintem nagyon szép teljesítmény! Kicsifiút ma elkereszteltem Hudini-nak. Amíg takarítottam a ketrecet, a kicsiket egy pólóval bélelt lavórba tettem, gondolva, hogy abból aztán nem tudnak kimászni. Tévedtem. Kis Hudini ugyanis kimászott és vígan mászott volna tova, ha el nem kapom a őméltóságát! :))

2005. július 25. hétfő

Az egyik manócskának félig kinyílt az egyik szeme!

2005. augusztus 15. hétfő

Barbi, Bandi és Béci kalandos napot tudhat maga után. Először is buszra szálltak, hogy doktor bácsihoz menjünk. Végig nagyon rendesen viselkedtek, szépen belefúrták magukat a rongyokba és aludtak. Az oltást egy nyikkanás nélkül, félálomban tűrték. Miután visszatetük őket a hordozóba kezdtek eszmélni, ébrdezni, hogy "Jéééé, történt valami?" Átestek életük első féreghajtóján és az első körömvágáson is. Épp csak egy picurkát kellett lecsippenteni a körmök végéből, hogy ne legyenek olyan nagyon hegyesek. Ennyi tortúra után persze járt nekik a játék és a babusgatás!

2005. augusztus

Örökbefogadták Blanche egyik kislányát. A Hópihe nevet kapta.

2005. augusztus 9. kedd

Látogatóban Hópihénél. Hópihe nagyon jó kislány, példásan alomra jár, nem harap nagyokat és érthető módon a család kedvence.

2005. augusztus 28. vasárnap

Ma este látogatók érkeztek a Minimanókhoz. Egy kisfiút szeretnének, így Bandi és Béci jöhet szóba. :))

2005. szeptember. 11. vasárnap

Bandika ma elköltözött. Ma eljött érte a Gazdi, aki már régóta vágyott egy görire! Előtte persze még hancúrozott egyet a fiókokban Barbival!

Bandi ismerkedik leendő Gazdi hátizsákjával.

 

Barbi

 

 

2005. szeptember 17. szombat

Ma Béci az a szerencsés, akihez látogató érkezett: a leendő Gazdi, aki nagyon ügyesen vizsgázott, és mindent, de mindent tudott, amit egy kezdő Gazdinak tudnia kell. :))

2005. szeptember 19. hétfő

Béciért ma eljött a Gazdija!

2005. október 1. szombat

A mai nap Barbinak komoly kérője akadt! :))

2005. november 29. kedd

Barbi és Béci új otthonukba költöztek, egy családhoz, akik már nagyon várták őket!


vissza
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(