[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2451582
Belépett
[X]

Örökbefogadás

Szerencsés Speedy-Spider

Budapest

Speedy (ejtsd szpidi) kb. 1 éves, ivartalan vadas hím. Egy kereskedésből került hozzánk, mivel igencsak harapott, nem tudták eladni. 

Rossz tapasztalatai lehettek, mert eleinte minden hirtelen mozdulattól megijedt és beszaladt valamelyik bútor mögé, alá. Nevét is innen kapta. Első nap bebújt a radiátor mögé és ott kuksolt, majd a falnak támaszkodva mint egy kis pókember (vagyis görény) és felmászott a falon. Spidermannek mégsem hívhattuk, így lett Spider. Ehhez jött még a Speedy név, mivel iszonyú gyorsan tud futni!

Már egyáltalán nem fél, sőt! Igazi magabiztos görény módjára fordítja fel a házat! :)) Speedy játékos, szaladgálós és harapdálós görény. Szájzárazni nem szokott, csupán csak jön és időnként hamm! kissé megkóstolja az embert. Olyan helyre javasoljuk, ahol a leendő Gazdi nem ijed meg egy kis harapdálástól és ezzel együtt szeretni tudja.

Speedy-napló

Speedy-Spider egy hatalmas, mamlasz, a legtöbb göritől félő görény. Legjobb barátja, nem véletlenül, Leli. (A képen egy tálból nyalják a tojássárgáját.) A két verekedésben kevéssé jártas göri nagyszerűen megvan együtt, olyanok mint két testvér.

2005. augusztus 20.

 

Speedy az elmúlt hetekben jelentős változáson ment keresztül. Már egyáltalán nem olyan félős, mint volt! Más görikkel is megbarátkozott, és eltanult tőlük pár csínytevést. Vacinak hála, már fel tud mászni a konyhaasztalra! (Először a székre, majd onnan tovább az asztalra.)

2005. szeptember 11.

 

2005. szeptember 28.

Ma Speedy is "Szerencsés" lett. Végre őt is örökbe fogadták!!!


vissza
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(