[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 1959950
Belépett
[X]

Örökbefogadás

Manó

Miskolc

Manó 2 éves igen kistermetű, fekete orrú tündéri vadas színű görilány. Az elmúlt két évet egy ketrecben töltötte Szöszivel és kölykeikkel együtt. A kezdeti félelemből való harapást, gyorsan felváltotta a kíváncsiság a lányoknál. Az első napokban az új szagokkal, hangokkal ismerkedtek, majd kezdetét vette befogadó gazdi lakásának felderítése. Ez mit ne mondjak igen lelkesen zajlott, miután hihetetlen aktív göriről van szó. Ráadásul be nem áll a makogója, ha egyszer bekapcsolja. :)

Manó története: 

Manó egy másik görimamával Szöszivel és annak kölykével érkezett meg a befogadó gazdihoz. A gazdik Manóról és Szösziről azért mondtak le mert elmondásuk szerint harapnak, a kis 10 hetes albino legénykét pedig nem sikerült eladni.

A gazdi elmondta, hogy forgácson tartotta a görényeket, almos táljuk nem volt. Eddig táplálékuk alutasakos kutyakonzerv, csirke vágás esetén a csirke feje jelentette, illetve a gazdi időközönkét lőtt nekik verebet.

Azóta ez történt Manóval:

Manó nagyon ügyesen az első naptól kezdve használja az alomtálcát.

A táplálkozásban a finom husira és jó minőségű tápra álltunk át, természetesen a lányok nagy örömére. Eleinte hihetetlen mohón és nagy mennyiségben tüntették el kis pocakjukban a husikat.

Manó túl van az ivartalanításon, nem is nagyon foglalkozott a beavatkozással, már aznap este nagyot játszott Szöszivel együtt.

Manó lány nagyon gyorsan feloldódott, de még egy kis félelem van benne, ha ölbe vesszük, ami érthető is miután az elmúlt egy évben nem volt közvetlen kapcsolata emberekkel. Nem harap, max. játék közben csipkelődik kicsit, de lassan megérti a NEM szócskát. Egy nagyon aktív és játékos göriről van szó. Ha úgy gondolja még nem játszott eleget, bizony erőteljes ketrecrázással ad ennek hangot, átrendezi a ketrecet, kibontja a masnival felkötött függőágyat /befogadó gazdi most már görcsre köti :)

 


vissza
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(