[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2107740
Belépett
[X]

Örökbefogadás

Szerencsés Martin

Miskolc

 Martin kb. 4-5 hónapos, nagytermetű albínó hím. Játékos, alomtiszta, nem harapós görényke. idegen görényekkel jól kijön. Az etetéssel sincs gond, Martin tudja, hogy a görények húst esznek! :))

2006. dec. 25.

Martin 2007. január 6-án Gazdihoz került!

Martin története

Martin november 1-én került hozzám. Első gazdája elajándékozta, nem tudjuk miért, második gazdája azért mondott le róla, mert nagyon sokat dolgozik, és belátta, hogy körülményei nem megfelelőek egy görény tartására.
Amikor először fogtam meg, jól megharapott, de amikor otthon kiengedtem felszerelkezve mindenféle "védőruhában" hatalmas örömtáncot járt, pattogott és makogott, és soha többé nem harapott meg senkit, ebből gondolom, hogy nem sokat foglalkoztak vele, mellesleg egy madárkalitkának is kicsi ketrece volt (34x 56x 64).
November végén találtam Martinnak megfelelő gazdit, akik nagyon szerették, de a fiatal pár nehéz anyagi helyzetbe került, és újra visszajött hozzám.
Martin azelőtt tápon élt, de ismerte a húst, és nagyon szereti is.
Az alom használatával kezdetben gondok voltak, mára már büszkén kukucskál ki az almostálból, és várja a dícséretet.
Kedvence a gumicsirke, amit mindenhová hurcol magával, legtöbbször azzal is alszik, de ha valaki a gumicsirke közelébe megy, annak vigyáznia kell magára. :)


vissza
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(