[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2107640
Belépett
[X]

Örökbefogadás

Szerencsés Cucu

Budapest

Cucu kb. 1 éves, vadas színű hímgörény.

Szelíd, idegenekkel szemben is barátságos, puszilkodós görényfiú. Igényli a szeretgetést, dédelgetést, kimondottan öleb. 

Jobb szemén szürkehályog van, azzal csak fényt-árnyékot lát. Idegen helyen óvatosan és bizonytalanul mozog, ezt leszámítva azonban olyan, mint egy átlagos görény: kíváncsi, érdeklődő és játékos. Semmiben nem akadályozza a szemproblémája, ugyanúgy tud pattogni, ugrálni, és rohangálni mint más görények.

Fél herével érkezett hozzánk, amit el is távolítottak, a másik heréjének eltávolítására akkor még nem volt lehetőség. Hamarosan azonban átesik a végső műtéten és teljesen megszűnik ivaros hímnek lenni.

 Nagyon gyorsan tanult, korábban nem volt alomtálcája, de 2 nap alatt megtanulta, hogy mire való! Az evéssel vannak gondjaink, korábban cicakonzerven tartották és most az idegen dolgokkal szemben bizalmatlan. Sok görényes finomságot nálunk kóstolt először pl. Calopet pasztát, Ferretone-t, liofilizált fehér halat, tojássárgájáját. Helyes (húsalapú) étkezésre szoktatását megkezdtük. A pépes husit már hajlandó megenni.

Előző gazdái a lakásban szabadon tartották, jelenleg pótmami lakásán ketrecben van. Érthető módon nem vette jó néven a változást, főleg, hogy az teljes életének megváltozásával is járt. Eleinte volt egy kis rácsrázás, ami mostanra szépen mérséklődött.

Szeret sétálni, kergetőzni, és a sok szabadban töltött óra hatására izmosabb, sportosabb görényfiú lett. A szaga jelentősen mérséklődött (ivarosan érkezett a Klubhoz), mindenki nagy örömére. :))

A befogadó gazdik kutyájával összebarátkozott, valószínűleg nem jelentene problémát, ha a leendő gazdinak lenne kutyája.

2007. augusztus 16.


vissza
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(