[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2127537
Belépett
[X]

Örökbefogadás

Szerencsés Kókusz

Miskolc

Kókusz 3,5 hónapos bézs színű hím görci. Kézhezszokott, egészséges, játékos, talpraesett és nem utolsósorban hatalmas kisfiúka :)

Kókusz története:

Kókusztól és testvéreitől (Füge, Rudolf) a Gazdinak anyagi okok miatt kellett megválnia. Egyébként kölykök kedvesek, egészségesek, jóltápláltak, egyszóval gyönyörű mind! :)

2007.07.30

Kókusz naplója

2007.08.03. Péntek

Kiderült, hogy Kókusz 1 aféle nyafka urifiú. Lassacskán összebarátkozik a Befogadó gazdi görcseivel, de ha elfárad akkor elkezd sirdogálni és nem győzi a Gazdi vigasztalgatni :) Szépen eszi a husit, sőt tulajdonképpen még nem sikerült mást megetetni vele. A bilit is szépen használja, és a fürdést is határozottan nyugodtan viselte. Csak ücsörgött a vízben és nézett a nagy boci szemeivel, utána pedig mint urifiúhoz illik, megtörölközött alaposan az odakészített törcsivel :) Nagyos szeret csörgős lasztikat kergetni, ezekkel órákig szépen eljátszik 1edül is. Szelidebb görikkel is jól elvan, csak a hevesebbekkel szemben nem tudja megvédeni magát, pedig már most hatalmas fiúka.

2007.08.07 Kedd

Kókuszt meglátogatta 1 fiatal pár, akik örökbe szeretnék fogadni ők. A "nagyfiú" bohóckodott, ugrándozott, szóval biztos sejtette, hogy nem árt jó benyomást kelteni-e a látogatókban, akik első perctől oda voltak érte, ezért megbeszéltük, hogy még azon a hét végén ellátogatunk hozzájuk és ha mindent rendben találunk akkor Kókusz már ott is maradhat.

2007.08.10 Péntek

Természetesen mindent rendben találtunk, Kókusznak csodaszép ketrece van és reméljük nagyon boldog görényke lesz új gazdáival, bár a szokatlan környezetben kicsit meg volt szeppenve, de a látogatás végére már kezdett mocorogni :)

Ha megtetszett Kókusz, és szeretnéd örökbe fogadni, kérünk olvasd el az alábbiakat:

  • Az örökbefogadásra váró felnőtt görények ivartalanítottak, a kölykök vagy fiatalabb görik pedig csak ivartalanítási szerződéssel kerülhetnek örökbefogadó gazdihoz. Miért van ez így? Ezek az állatok gyakran rossz körülmények közül származnak, lehetnek belső rejtett problémáik, amik látszólag nem okoznak gondot, ám idővel jelentkeznének problémák. Ezen görények felmenői általában ismeretlenek, nem lehet tudni mit örökítenek, így szaporításukat a Klub nem ajánlja.
    Ha almot szeretnél vállalni, akkor nem az örökbefogadásra váró görényeket ajánljuk! Nézz körül a hirdetésekben vagy hívd infovonalunkat: 06 70 555 07 07
  • Ezeket a görényeket nem tudjuk ingyen, ajándékba adni. Mielőtt hozzánk kerültek általában semmilyen orvosi beavatkozáson nem estek túl, vagyis a klub gondoskodott ivartalanításukról, oltásaikról féreghajtásukról, élősködők elleni kezelésükről. Az örökbefogadótól az ivartalanítás és az oltás(ok) árát kérjük. Az élősködők elleni kezelést nem számoljuk fel. Nem anyagi haszonra törekszünk, egyszerűen csak nem tudjuk felvállalni a görik ellátásának teljes költségét.
  • Az örökbefogadó gazdinak alá kell írnia egy adoptálási szerződést, amelyben vállalja, hogy gondoskodni fog a göri testi-lelki szükségleteiről, hogy szeretni fogja, hogy vigyáz rá, hogy ingergazdag környezetet biztosít neki és hogy beadatja neki az éves ismétlő oltásokat valamint gondoskodik az orvosi ellátásáról, ha az szükséges.
  • Ha az örökbefogadásra jelentkező személy kiskorú (18. év alatti), minden esetben ragaszkodunk a szülőkkel, gondviselőkkel való személyes találkozáshoz. Az örökbefogadáshoz az ő engedélyük és pozitív hozzáállásuk is szükséges.
  • Minden jelentkezőnél meggyőződünk arról, hogy mennyire felkészült, hogy valóban jó gazdája tudna-e lenni a görinek. Ha úgy látjuk még nem elég felkészült, de alkalmas örökbefogadó gazdinak, úgy természetesen szívesen segítünk a felkészülésben!
  • Göri csak úgy kerülhet Örökbefogadó gazdihoz, ha a jelentkező rendelkezik alapvető görényes ismeretekkel (pl. tudja mivel lehet és mivel nem szabad etetni), tud bánni a görivel (a személyes találkozón játszik, foglalkozik vele) és megvan minden a göritartáshoz szükséges felszerelése.
  • A jelentkezőnek készen kell állnia arra is, hogy elmegyünk hozzá családlátogatásra. Megnézzük hová, milyen körülmények közé kerülne a göri, hogy valóban felkészülve várják őt haza.

Ha ezek után is érdekel az örökbefogadás, keress meg bennünket:

Telefonon: 70/290-4696
E-mailben: szabads@freemail.hu és megbeszélünk egy találkozót!

Személyesen is megkereshetsz bennünket klubnapjainkon és rendezvényeinken.

A személyes találkozóra kérünk hozd magaddal ezt a kitöltött kérdőívet.


vissza
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(