[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2107639
Belépett
[X]

Örökbefogadás

Szerencsés Joey

Budapest

Kb. 2 éves ivartalan hím. Rossz körülmények közül alultápláltan, bőr és fülatkásan került hozzánk, amiknek szerencsére már nyoma sincs.

Joey (ejtsd dzsoi) a Jóbarátok lökött Joeyja után kapta a nevét. Nem véletlenül. :)) Nem harap, kézbe vehető, picit simogatható, majd le kell tenni, mert sürgős rámolnivalója van. :) Játék közben néha ráfog az ember ujjára, de egyáltalán nem vészes, és érti a "Nem!" szót!

Nagyon játékos, szerett bikázni (az elé tartott rongyot cibálni), a nagy Tescos, Lidl-s bevásárlótáskákban és a szőnyeg alatt bújkálni, rizsesdobozban ásni, a kádkilépőn hemperegni, felmosóvödörben aludni, a felmosófejet darabokra szedni, a cipőspolcról mindent lerámolni vagyis igazi görény módra viselkedni!

Arra kell vigyázni, hogy hirtelen mozdulatot ne tegyünk felé, mert akkor megijed. A farkát viszont egyáltalán nem borzolja, a bűzmirigyét sem használja!

Első naptól fogva használja az alomtálakat a ketrecben és kint is. Az sem zavarja, ha teljesen tiszta alom van a tálcában, akkor is bele csinál!

Nagyon igényli a társaságot, egy vagy több görény mellé lenne ideális, ahol valószílűg ő lesz a főnök testi ereje és határozott természete miatt.

2005. augusztus 16.


vissza
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(