[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2105590
Belépett
[X]

Örökbefogadás

Szerencsés Pécsi Picúr

Pécs

 

 


    Picúr egy körülbelül 2 éves nagyon kedves albínó félangóra jellegű görénylány. Nem harap, a többi görivel jól kijön. A gazdija elutazott külföldre,és panzióra ott hagyta egy görényesnél, aztán miután Picúr betüzelt, a befogadója nem tudott mit kezdeni vele, mert a gazdi nem engedte az ivartalanítást. Ebbből azt sikerült leszűrni, hogy nem akar vele foglakozni, és szorgalmaztuk, hogy mondjon le róla a görény érdekében. Miután ez megtörtént, az ivartalanításra is sor kerülhetett. Picúr nagyon kedves görény, nem harap, és alomtiszta. Az étkezéssel sincsen gond, sokféle husit szeret,és a csontosat is.

 

Csilla írása:

Hogy is mondjam. Alapvetően nagyon jól van Picúrka és Reni is.Az első hónap nagyon jól telt. A két lány egyre jobban összeismerkedett és összeszokott. Eleinte nem aludtak egymás mellett, de kb 2 hét elteltével ez megváltozott. Már csak együtt alszanak. Ha vki tovább játszik és később megy aludni, az megkeresi a másikat (a hét alvólehetőség egyikében).
A 10. napon megkaptam Picúrtól az első puszimat. Nagyon örültem! :-) Voltak problémái az alomtálca használatával, de már nagyon ügyes! Amúgy rájöttem, hogy Ő nem is e Földről való. Ő egy Meselény, egy tündérmeséből jött. Annyira aranyos, nem is tudom, hogy hogyan taszíthatta el őt vki magától. És Ő a legjobb illatú göri, aki valaha volt. Teljesen más illata van, mint a Reninek! A kedvenc játéka a horgászbot. Minden nap játszik vele. Csak úgy száguld a "préda" után. :-)
A kedvenc jutalomfalatja a szárított fehér hal. Voltunk Dokinál is, megkapta az oltásokat és van más chipje is!

Picúr ma hozzánk költözött!
Egész jól kijöttek egymással az első pillanattól kezdve.Volt "pót" hordozó, de ki sem kellett venni a csomagtartóból, együtt utaztak.Nem gondoltam volna, hogy ilyen szuper lesz a két lány találkozása. :-)Remélem, hamarosan már együtt rosszalkodnak!Hazafelé nagyon aranyosak voltak a lányok. Majdnem végig aludtak.
Azt tetszett a legjobban, amikor úgy gömbölyödtek össze, mint a Jing és a Jang. :-)

Itthon Picúr körbejárt mindent lassan, megfontoltan. Hol egydül volt, hol pedig Renike is csatlakozott hozzá. Nem ment laposkúszásban és cickafarkazás sem volt. Reni egyik kedvenc bújóhelyére nem fért be. :-( Evett pici husit. Persze a második falattal meg akart már lépni, de aztán szépen elcsócsálta a ketrecben.

Játszott is picikét a "horgászbottal". Szerintem tetszik neki a csipogó játék rajta. Meg persze a legnagyobb szőnyeget is próbálta elhúzni, ami kb akkora, hogy a fél szobát lefedi. És ami érdekes, h pont annál a szélénél, ahol a Reni szokta. Aztán kb 1-1,5 óra múlva elmentek aludni. (azóta is alszanak). Picúr aranyos volt, a hordózóba bújt vissza és ott szenderedett el, de a kezembe vettem és betettem a ketrecbe, ahol talált magának hálószobát. Egy nagy cipősdobozt, amin pont egy görénnyi lyuk van, benne meg fincsi puha rongyok. Nem együtt alszanak. De már várom, hogy mikor bújnak össze megint magunktól és nem kényszer hatására a hordozó szűkössége miatt. Remélem, hamar megszokja az új helyét és szeret majd itt lenni! Picit talán szomorúnak láttam, de majd igyekszem, hogy ne érezze magát idegennek! Én már biztos nem engedem el őt!

Csilla

 


vissza
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(