[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 1960097
Belépett
[X]

Örökbefogadás

Szerencsés Molly

Miskolc

Molly 4 hónapos albínó kislány, aki megmutatta nekünk, hogy kicsi a bors, de ... 5 felnőtt ember alig bírt vele :) Viselkedése sajnos részben az elhanyagoltságnak tudható be. Várhatóan 1 kis figyelemmel és gondoskodással ugyanolyan jó természetű lányka lesz belőle mint a papa, Lulu és a mama, Julcsi, hiszen már most 2 nap elteltével sokkal nyugodtabb, és hagyja magát a sok finom falattal kényeztetni. A bili használata nem okoz neki problémát és a husit is gyorsan megkedvelte, bár eleinte furcsán nézegette, hogy "Mi lehet ez? Ezt egyem meg?". Görénytársaságba való beilleszkedés valószínűleg számára sem lesz problémás, mert eddig testvéreivel osztotta meg a ketrecét.

Molly története:

Molly a testvéreivel, és szüleivel érkezett 2007.08.18-án. Gazdájuk azért mondott le róluk, mert már nem volt ideje velük foglalkozni.

2007.08.21

Molly naplója:

Kezdem azzal hogy egy makogós pattogós, jókedvű tündérlányka. 100%-ig alomtiszta, husit eszik, csontosat is. Most már a tojássárgáját is befalatozza.
Remekül kijön más görény­ekkel, és igényli is a társaságukat, második görcinek is ideális.
Az első 2 napban nem tudta mire való a pancsoló víz, még inni sem mert belőle...aztán felbátorodott és belelépett :D Rá akart állni a vízre, nagy meglepetés volt neki hogy elmerült, de ez nem szegte kedvét. Most már vígan búvárkodik, és horgássza ki belőle a kupakokat. Ha úgy van kedve még 4 lábbal is beleáll, úgy vadászik a műanyag kupakokra. Szereti a csörgős zacsikat, és a csöveket amikben lehet bújkálni. Plüssállatokkal is szívesen játszik, csak legyen aki dobálja neki a szoba egyik sarkából a másikba :D
Az érintésre még mindíg érzékenyen reagál, de rengeteget javult mióta itt van. Simizni és megfogni még nem hagyja magát, félelemből odakap, de komolyabb sérülést nem okoz. Egyre inkább hozzászokik az emberi társasághoz, és most már jön utánam mindenhova. Szeret lábra vadászni, úgyhogy kitűnő testmozgást biztosít nekem minden nap :D Személyi edzőnek tökéletes!
Nagyon okos görci, hallgat a nevére is.
2007.08.28

Ha megtetszett Molly, és szeretnéd örökbe fogadni, kérünk olvasd el az alábbiakat:

  • Az örökbefogadásra váró felnőtt görények ivartalanítottak, a kölykök vagy fiatalabb görik pedig csak ivartalanítási szerződéssel kerülhetnek örökbefogadó gazdihoz. Miért van ez így? Ezek az állatok gyakran rossz körülmények közül származnak, lehetnek belső rejtett problémáik, amik látszólag nem okoznak gondot, ám idővel jelentkeznének problémák. Ezen görények felmenői általában ismeretlenek, nem lehet tudni mit örökítenek, így szaporításukat a Klub nem ajánlja.
    Ha almot szeretnél vállalni, akkor nem az örökbefogadásra váró görényeket ajánljuk! Nézz körül a hirdetésekben vagy hívd infovonalunkat: 06 70 555 07 07
  • Ezeket a görényeket nem tudjuk ingyen, ajándékba adni. Mielőtt hozzánk kerültek általában semmilyen orvosi beavatkozáson nem estek túl, vagyis a klub gondoskodott ivartalanításukról, oltásaikról féreghajtásukról, élősködők elleni kezelésükről. Az örökbefogadótól az ivartalanítás és az oltás(ok) árát kérjük. Az élősködők elleni kezelést nem számoljuk fel. Nem anyagi haszonra törekszünk, egyszerűen csak nem tudjuk felvállalni a görik ellátásának teljes költségét.
  • Az örökbefogadó gazdinak alá kell írnia egy adoptálási szerződést, amelyben vállalja, hogy gondoskodni fog a göri testi-lelki szükségleteiről, hogy szeretni fogja, hogy vigyáz rá, hogy ingergazdag környezetet biztosít neki és hogy beadatja neki az éves ismétlő oltásokat valamint gondoskodik az orvosi ellátásáról, ha az szükséges.
  • Ha az örökbefogadásra jelentkező személy kiskorú (18. év alatti), minden esetben ragaszkodunk a szülőkkel, gondviselőkkel való személyes találkozáshoz. Az örökbefogadáshoz az ő engedélyük és pozitív hozzáállásuk is szükséges.
  • Minden jelentkezőnél meggyőződünk arról, hogy mennyire felkészült, hogy valóban jó gazdája tudna-e lenni a görinek. Ha úgy látjuk még nem elég felkészült, de alkalmas örökbefogadó gazdinak, úgy természetesen szívesen segítünk a felkészülésben!
  • Göri csak úgy kerülhet Örökbefogadó gazdihoz, ha a jelentkező rendelkezik alapvető görényes ismeretekkel (pl. tudja mivel lehet és mivel nem szabad etetni), tud bánni a görivel (a személyes találkozón játszik, foglalkozik vele) és megvan minden a göritartáshoz szükséges felszerelése.
  • A jelentkezőnek készen kell állnia arra is, hogy elmegyünk hozzá családlátogatásra. Megnézzük hová, milyen körülmények közé kerülne a göri, hogy valóban felkészülve várják őt haza.

Ha ezek után is érdekel az örökbefogadás, keress meg bennünket:

Telefonon: 70/290-4696
E-mailben: szabads@freemail.hu és megbeszélünk egy találkozót!

Személyesen is megkereshetsz bennünket klubnapjainkon és rendezvényeinken.

A személyes találkozóra kérünk hozd magaddal ezt a kitöltött kérdőívet.


vissza
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(