[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2127007
Belépett
[X]

Örökbefogadás

Pszicho

Pécs

 Léna 8 hónapos világos vadas nőstény. A színezete érdekes: a szőre világos vadas, a buksija tetején bézs folt található.

Nagyon eleven göri, egy percig nem tud egy helyben maradni. Ő is csontos husit eszik, és alomra jár. Ő az alom legkomiszabb tagja, de nem harapós, inkább csipked. Mindenesetre nem kezdő görisnek ajánljuk. Mivel egész életében a testvéreivel lakott, ideális lenne, ha az új helyén is lenne göritársasága.

 

A kölykök közös leírása:

Szeptember 27-én 7 gyönyőrű kölyök vadászgörény került a Magyar Vadászgörény Klub Pécsi Regionális Csoportjához. Gazdái bepároztatták a túltüzelt nőstényüket, mert úgy tudták, hogy ez a legmegfelelőbb lépés az egészsége érdekében, de a kölyköket nem tudták gazdihoz juttatni. Az anyát amint lehet ivartalaníttatani fogják.

A kölykök gyönyörűek, jól tápláltak, és elképesztően elevenek. 

Az alomba 2 bézs nőstény2 vadas nőstény, és 3 vadas hím göri tartozik.

Olyan örökbefogadó gazdik jelentkezését várjuk, akik tisztában vannak azzal, hogy egy kölyök görény nevelése következetes munkával jár, de ez a munka hatványozottan megtérül amikor látjuk hogy a kis vadállatból a köztünk fennálló kommunkiáció hatására hogyan lesz okos és talpraesett görény, aki tudja h nem szabad harapni, az alomtálcába kell wc-zni, és hallgat a nevére.

 

 Ha szeretnél örökbefogadni, kérünk mindenképpen olvasd el az alábbiakat:

  • Az örökbefogadásra váró felnőtt görények ivartalanítottak, a kölykök vagy fiatalabb görik pedig csak ivartalanítási szerződéssel kerülhetnek örökbefogadó gazdihoz. Miért van ez így? Ezek az állatok gyakran rossz körülmények közül származnak, lehetnek belső rejtett problémáik, amik látszólag nem okoznak gondot, ám idővel jelentkeznének problémák. Ezen görény ek felmenői általában ismeretlenek, nem lehet tudni mit örökítenek, így szaporításukat a Klub nem ajánlja. 
    Ha almot szeretnél vállalni, akkor nem az örökbefogadásra váró görény eket ajánljuk! Nézz körül a hirdetésekben vagy hívd infovonalunkat: 06 70 555 07 07
  • Ezeket a görényeket nem tudjuk ingyen, ajándékba adni. Mielőtt hozzánk kerültek általában semmilyen orvosi beavatkozáson nem estek túl, vagyis a klub gondoskodott ivartalanításukról, oltásaikról féreghajtásukról, élősködők elleni kezelésükről. Az örökbefogadótól az ivartalanítás és az oltás(ok) árát kérjük. Az élősködők elleni kezelést nem számoljuk fel. Nem anyagi haszonra törekszünk, egyszerűen csak nem tudjuk felvállalni a görik ellátásának teljes költségét.
  • Az örökbefogadó gazdinak alá kell írnia egy adoptálási szerződést, amelyben vállalja, hogy gondoskodni fog a göri testi-lelki szükségleteiről, hogy szeretni fogja, hogy vigyáz rá, hogy ingergazdag környezetet biztosít neki és hogy beadatja neki az éves ismétlő oltásokat valamint gondoskodik az orvosi ellátásáról, ha az szükséges.
  • Ha az örökbefogadásra jelentkező személy kiskorú (18. év alatti), minden esetben ragaszkodunk a szülőkkel, gondviselőkkel való személyes találkozáshoz. Az örökbefogadáshoz az ő engedélyük és pozitív hozzáállásuk is szükséges.
  • Minden jelentkezőnél meggyőződünk arról, hogy mennyire felkészült, hogy valóban jó gazdája tudna-e lenni a görinek. Ha úgy látjuk még nem elég felkészült, de alkalmas örökbefogadó gazdinak, úgy természetesen szívesen segítünk a felkészülésben!
  • Göri csak úgy kerülhet Örökbefogadó gazdihoz, ha a jelentkező rendelkezik alapvető görény es ismeretekkel (pl. tudja mivel lehet és mivel nem szabad etetni), tud bánni a görivel (a személyes találkozón játszik, foglalkozik vele) és megvan minden a göritartáshoz szükséges felszerelése.
  • A jelentkezőnek készen kell állnia arra is, hogy elmegyünk hozzá családlátogatásra. Megnézzük hová, milyen körülmények közé kerülne a göri, hogy valóban felkészülve várják őt haza.


Ha ezek után is érdekel az örökbefogadás, keress meg bennünket:

Pécsi Regionális Csoport,

Csonka Anita: 06-20/465-9900


vissza
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(