[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2110294
Belépett
[X]

Örökbefogadás

Mimi

Budapest

Sziasztok!

Csipi és Mimi vagyunk testvérek. 2013. 06. 11. - n születünk még egészen gyerekek lányok vagyunk. Nagyon játékosak, és mint kisgyerekek sokat rosszalkodunk, pajkoskodunk. Már sokat megtanultunk a nálunk nagyobbaktól, de azért még van mit tanulnunk. Nagyon szeretünk együtt játszani, és a nálunk nagyobbakat bosszantani.

Csipi albínó nagyon vagány minden rosszaságban benne van. Teljesen alom tiszta a ketrecen belül a kinti hancúrozáskor még néha elfelejti hol van az alomtálca. Kissé csipkedős a nevét is innen kapta, de a nevelésnek köszönhetően a nem szót már ismeri, és pár hét következetes neveléssel teljesen leszokik róla. Kézben tartva egyáltalán nem csíp, csak ha nagyon mehetnéke van azt azért jelzi. 

Mimi sötét bézs kicsit félénk, de testvérével együtt már ugyan olyan bátor. Ő is pajkos, játékos szintén ismeri a nem szót következetességgel Ő sem fog csipkedni.Alom tisztaságra is ugyan az jellemző mint testvérénél.

Mind ketten csontos húst, és száraz tápot esznek. Nagyon nagy a mozgás igényük tehát naponta többször sokat vannak kint, mert egy egy játék idő náluk még több órát is igénybe vesz, mert ha nincsenek kiengedve akkor elrendezik a ketrecüket a nagy játék közepette.

Lehetőség szerint együtt szeretnénk őket örökbe adni, de természetesen külön külön is örökbe fogadhatóak lesznek  ivartalanítási szerződéssel!

Jelenleg már csak Csipinek az albínó kislánynak keressük a szerető gazdit! Mimi már várja leendő gazdája látogatását. Mind két kislány túl van az első oltásán, hamarosan kapják a másodikat. Teljesen szocializáltak más görikkel is remekül kijönnek! 

Mind két leányzó megkapta a második oltását! Mimike ha minden igaz hétvégén költözik új szerető gazdájához!

Csipike pedig még várja állom gazdáját! Bár jelentkező naponta van reméljük hamarosan neki is megjön a megfelelő!

 

 

 


vissza
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(