[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2468385
Belépett
[X]

Kisállat kiállítás és vásár

Időpont: 2007. március 4. vasárnap 10.00-17.00
Helyszín: Rózsa Művelődési Ház, 1181 Városház u. 1-3.

Három kisállatokkal foglalkozó Klub, a Magyar Tengerimalac Klub, a Magyar Vadászgörény Klub és a Csincsilla Klub közös rendezvényére invitálunk mindenkit!

Ha görivel jössz, feltétlenül legyen nálad 3 napnál nem régebbi egészségügyi igazolás, mivel csak azzal engedik be görényedet az épületbe!

Programok:

  • Tengerimalacok: bírálatos kiállítás fajtatiszta és kedvenc malacoknak
  • Csincsillák: közönségszavazás a legszebb állatokra.

Göris programok:

Ingyenes bolha- és kullancs elleni kezelés görényeknek

Az enyhe tél kedvez az élősködőknek, akik nemcsak erdőkben, de parkokban, városi séta során is veszélyeztetik kedvenceinket. A megelőzés fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet és bemutatni milyen egyszerű a védekezés!


Fotókiállítás korábbi pályázataink legjobb képeiből

Az I. és a II. Közép-európai vadászgörény fesztivál keretein belül meghirdetett fotópályázatok legjobb alkotásai láthatók majd.

Közönségszavazás a legszebb görényre

Minden rendezvényre behozott vadászgörény sorszámot kap, melyet a pórázon, hámon vagy a gazdi pólóján lehet elhelyezni. A látogatók ezen számok alapján szavazhatnak majd a rendezvény legszebb görényére.
A nyertes görény jutalma 1 db komplett görényketrec (szintekkel, csövekkel, önetetővel, önitatóval, kerekekkel) támogatónk, a Fressnap Állati áruházlánc jóvoltából!

Görényolimpia: ügyességi versenyek görényeknek

A Görényolimpia, mint különböző versenyszámok együttese vadászgörények részére Amerikából ered. 1996-ban rendezték meg először és azóta is hatalmas népszerűségnek örvend. Szeretnénk hazánkban is meghonosítani, így most először és kísérleti jelleggel fogjuk nagy közönség előtt is kipróbálni milyenek a magyar görények, ha ügyességről van szó! Reményeink szerint a Görényolimpia Magyarországon is sikeres lesz és 2007-től a Közép-európai vadászgörény fesztiválok részeként kerül majd megrendezésre.

Versenyszámok:

1. Csőben futás
2. Papírzacskóból szabadulás
3. Kupakhorgászás
4. Pusziadó verseny
5. Ásítóverseny
6. Pitizőverseny
7. Tojásevő verseny
8. (Laktózmentes) tejivó verseny
Játékszabályok és versenyszámok leírása

  • Nevezés a helyszínen lehetséges.
  • Nevezési díj: 100Ft/görény/versenyszám vagy 400Ft/görény/összes versenyszám; a Klub által örökbeadott görények számára a nevezés díjtalan!
  • Nyeremények: minden versenyszámon belül az első három helyezett kerül kihirdetésre. Az elsők oklevelet és ajándékot kapnak, a második és harmadik helyezett teljesítményét oklevéllel díjazzuk.

Mindhárom klub képviselői tanácsadással állnak az érdeklődők rendelkezésére

Ha tervezed vagy már biztosan tudod, hogy görény-gazdi leszel, ha van már görényed és problémáid vannak, vagy ha csak szeretnél görényesekkel beszélgetni, szeretettel várunk!


Gyermeksarok a három klub közös szervezésében:
színezés, rajzolás, totó, arcfestés

Klubunk göris színezővel, kirakóval és görényes arcfestéssel várja az ifjú állatbarátokat!

Hasznos termékek árusítása kedvenceinknek

A Boltunkból már ismert termékek, többek között függőágyak, búvócsövek, odúk, játékok, klubos pólók vásárlására nyílik majd lehetőség. (A helyszínen állatokat árusítani senki sem fog, csak használati tárgyakat és állatos felszereléseket lehet majd venni!)


Belépés:

  • FONTOS: ha görivel jössz, feltétlenül legyen nálad 3 napnál nem régebbi egészségügyi igazolás, mivel csak azzal engedik be görényedet az épületbe!
  • Belépődíj: 400 Ft, ill. Klubtagoknak tagsági igazolvány felmutatásával ingyenes a belépés!

Megközelítés: Kispest határ úti metrómegállótól (3-as metró) az 50-es villamossal a Városház utcai megállóig. A villamosról leszállva jobbra át a zebrán, a sarkon túl a második ház.

Bővebb info: vagy 06 30 513 78 39

Támogatóink: FRESSNAPF Állati áruház, akiknek ezúton is köszönjük a segítségüket!

[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(