[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2327707
Belépett
[X]

Első megpróbáltatások

Nünüke kalandjai

Sziasztok!
Régen szerettünk volna egy görit, mindig irigyeltem amikor megláttam valakinél. Végre a neten szóltak, van egy albinó kislány. A gyerek szülei nem engedik meg, el lehet hozni. Hurrá, telefon, már megyünk is érte. Megkaptuk kis emeletes ketrecben, elégé lestrapálta, látszott nem tetszett neki ott. Hazaérve kiengedtük, kaját, vizet adtunk és büszkén néztük, amint felfedezi a nagyszobát. Megfogási kísérleteink rendre harapással társultak, nejem szerint a vámpírka nevet adjuk neki.:))))Aztán egyszercsak eltűnt, hol lehet? Általános kutatást rendeztünk, nejem szerint vadászkutyát hozzunk, az megkeresi.:))))) Végre megtaláltuk. A kanapé fiókjában békésen aludt. Szóbakerült a tiló, akasztás, nyaktekerés, vízpróba. De édesen aludt, nem érdekelte, hogy vésztörvényszék ült össze.:))))))))) Úgy aludt, észre sem vette, hogy átraktuk a ketrecébe. Végre éjfél van, alhatunk. Fél ötkor nejem ébreszt, betörtek a nagyszobába, valaki nagyon kutat!!!!!! Göri a polcon emlékeinket szortíroza, ezúttal sikerült levadásznom vérveszteség nélkül. :))))) Mars a fürdőszoba, kicsit zörgött, majd néma csend és nyugalom. Reggel a szennyestartóban kómás állapotban találtuk. (Pont a zoknimon feküdt.) Gyors mosdás, elborítottuk neki, ki tudjon jönni, kapott kaját, vizet. Irány nagy ketrecet venni. Ennyi erővel egy marsrakétát előbb kaptam volna. Na jó, irány a lakatos, bevállalta. A rajzok alapján egy négyzetméter, emeletes, mondtam 2 nap, ha nincs kész, költözik hozzá a göri.:))))))) Biztos ismerte, másnap kész volt a ketrec, palota.:) Kiscsaj bejárta, felfeküdt a függő ágyra és elaludt. Na szent a béke, míg be nem zártuk. Irány az asztalos, minden lukat becsinál, a kanapé alját behúzta linóleummal, az lesz a titkos dugi helye. Elpakoltunk mindent, ne tudjon felmászni. VÉGRE. Kiengedtük, ugrált örömében és támadott, nem tudtuk játszani hív.:)
Mindegy, lenyugodott aztán elbóklászott. Néha ugyan bokára támadott, de mivel szeptember volt gumicsizmában jártunk a lakásban is. Látogatókat nem fogadtunk, nejem kirakott egy papírt: fertőző betegek vagyunk.

További poénok:
Elindultunk a WC-ben tárolt 8 tekercs papírt megkeresni. Nem ette meg, de kellemes
fészket csinált magának a kanapéban, mind letekerte.

Az irodámba (szomszéd lakásban van) előbb ért mint mi, pedig játszott mikor elmentem. Csak azt vettem észre, a titkárnőnk a szék karfáján ül. Elgondolkoztam, hogy éri így el a gépet, vagy ez ez új stílus? De miért visongat? Asztal alátett táskáját mutogatta, bátran, mint egy Férfinak kell, belenéztem. Két piros szempár és egy elégedett göripofa nézett vissza. Mégse harapott, pedig felkészültem rá. Azóta az irodába bejár, kényeztetik, kapott saját asztalfiókot, fizetést még nem kap. :))))) És az aljas ott senkit nem harapott meg. Viszont a dokinénire mint a postásra a kutya, pikkel.:)))))))))))

Nünüke amúgy eleven úszóbajnok, szeret a fürdőkád szélén bohóckodni míg fürdünk, aminek következtében hetente mentési gyakorlatot végzünk. Szerintem direkt esik a vizbe. Elégedett, vigyorgó pofikával tűri a szárítását, majd elmegy az esze, művészi tornagyakorlatokat végez.

Náluk mindig történik valami, gondoskodik róla.:))))))) Még egy sztori: az ivartalanítási műtétje után, Gimpet pasztába adtam az orvosságát 8-kor az ágyikójába, etetés, itatás ágyikóban, majd kitettem WCre, majd vissza az ágyikójába. Ebéd, vacsi szintén így ment. Ötödik napon meguntam, doki szerint már játszania kéne! Kiraktam a szőnyegre, 10 perc múlva ugrált. Ez a göri nem is lüke, csak nőből van, élvezte a kényeztetést.

Hazamagyünk, ugrál míg fel nem vesszük és nem adhat a fülünkre puszit. Este is puszival záródik, mert a hálóból ki van tiltva, nem szeretem a pizsamámba nem a nejem kutat.:)))))))))) Na majd lehet még írok róla. Egy aranyos, hízelgős bohóc lett belőle. Nejem képes úgy főzni, ez a dög a nyakában fekszik, nekem persze nem engedi meg, hogy oda feküdjek. Lehet ki leszek túrva.:)))))

Nünüke Gazdi

2006 február

.

[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(