[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2230898
Belépett
[X]

Albérlet görivel?

avagy hogyan vegyük rá főbérlőnket, hogy görényt engedjen a lakásába

Sok főbérlő ódzkodik attól, hogy a kiadott lakásba állatot, pláne görényt engedjen. Ha alapvetően minden állatot ellenez, akkor nincs esélyed, de ha csak a görénnyel van problémája, mert nem tudja milyen állat, akkor még van esély, hogy meggyőzd őt!

Mit tehetsz:
Vidd magaddal görényedet és mutasd be! Hacsak nem ivaros hímed van, könnyen eloszlatható a "büdös görény" sztereotípia. Vidd magaddal a göri az oltási könyvét és mutasd meg azt is. Mondd el, hogy a görények tiszta állatok, hogy alomra szoktathatók és hogy nem rágcsálják meg a bútorokat, mert nem rágcsálók, hanem kisragadozók!

Sokat lendíthet helyzeteden, ha kijelented, hogy írásban is vállalod a görény által esetlegesen okozott károk megtérítését.

Ha már laktál görényeddel albérletben és békében váltál el az ottani főbérlőtől, kérj tőle ajánlólevelet! Az új főbérlőt megnyugtatja, ha látja, hogy korábban nem okozott görényed galibát.

Ha mindezek ellenére leendő főbérlőd még mindig visszakozik, megpróbálhatsz felajánlani neki ún. "görénylakbért" vagyis azt, hogy a kért összegnél picit többet fizetsz neki.

Sok szerencsét!

Jobban Beáta

 

Ha további ötleteid, ill. főbérlős tapasztalataid vannak, írd meg nekünk! Szívesen megjelentetjük!

E-mail címünk:
Postafiókcímünk: Magyar Vadászgörény Klub, 1365 Budapest, Pf. 724.

[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(