[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2334506
Belépett
[X]

Segíts nekünk!

 

A Klubunknál örökbefogadásra váró, gazdi nélkül maradt vadászgörények befogadásához és ellátásához kérjük a segítségeteket!

Nagy hasznát tudnánk venni régi, de még használható ketreceknek, hordozóknak, almostálaknak. Egy-egy csomag cicaalom vagy pár kiló husi, egy kis szárazhalacska, egy-két játék is nagyon sokat jelentene!

Ha felajánlást szeretnél tenni, infovonalunkon (06 70 555 07 07) vagy e-mailben ( ) érhetsz el minket.

Ha pénzbeli támogatást szeretnél nyújtani, az alábbi számlaszámon keresztül teheted meg:

Magyar Vadászgörény Klub   Raiffeisen Bank 12010855-00333467-00100005

Mivel bejegyzett közhasznú egyesület vagyunk, a támogatásként átutalt összegről hivatalos igazolást tudunk adni, így az összeg az adóalapból visszaigényelhető! 

 

Befogadó gazdikat keresünk!

A Magyar Vadászgörény Klub befogadó gazdik jelentkezését várja. A lelkes önkéntesek feladata: gondoskodás a mentett görikről, míg végleges gazdi nem kerül nekik.

Bővebben: 
szocializáció (összeszoktatás más görikkel, emberekkel) helyes táplálkozási szokások kialakítása (sok gazdira váró görényt az előző helyén nem megfelelően etettek)

Az ideális jelentkező jellemzői:

  • fanatikus állat-, és főként görényrajongó
  • nem haszonelvű szemlélettel rendelkezik
  • van ideje a lelenc görikkel foglalkozni
  • rendelkezik megfelelő hellyel (külön szoba) a karanténra szoruló, ill. antiszociális görcsök számára
  • nem ijed meg egy kis harapdálástól

Bemutatkozó leveledet az , vagy a címre várjuk vagy jelentkezhetsz  telefonon a 06 70 555 09 09-es illetve a 06 70 555 0707 telefonszámokon.

[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(