[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2452423
Belépett
[X]

Miért jó az örökbefogadás?

Azon túl, hogy

segítesz egy hontalan állaton, aki önhibáján kívül került ilyen helyzetbe és ezzel esélyt adsz neki egy jobb, boldogabb életre...

  • Mert sokkal kevesebb meglepetés ér, mint ha egy kölyköt vásárolsz! A kölyökkori viselkedés alapján nem lehet egyértelműen megjósolni, hogy adott görény hogyan fog felnőttként viselkedni. Ezzel szemben a nálunk gazdira váró felnőtt görényeket ismerjük, tudjuk milyen a személyiségük, mi várható tőlük, így kevesebb meglepetés ér Téged.
  • Mert a nálunk gazdira váró görények vagy szelídek és alomtiszták vagy már elindultak az ezen célok felé vezető úton. Egy kölyök nevelése sok időt, energiát és hozzáértést igénylő és gyakran hónapokig tartó folyamat. Egy kezdő gazdinak ideálisabb kezdet lehet egy jólnevelt felnőtt görény örökbefogadása.
  • Mert segítünk a görénytartásra való felkészülésben! Ha még nincs (elég) gyakorlati tapasztalatod, ha nem tudod hogyan kell bánni vele, mi az amit feltétlenül tudni kell egy felelősségteljes görénygazdinak, szívesen segítünk a felkészülésben. Szívesen látunk egy kis játékra, sétára, beszélgetésre!
  • Mert később is bármikor fordulhatsz hozzánk, ha tanácsra vagy segítségre van szükséged! Bármennyire is felkészülten lesz valakiből görénygazdi, előfordulhatnak olyan helyzetek, szituációk, amikor segítségre van szüksége. Az örökbefogadás után is bátran fordulhatsz hozzánk kérdéseiddel, problémáiddal.
  • Mert csak olyan görényt adunk Neked, akiről mi is úgy gondoljuk, hogy boldogulni fogsz majd vele! A gazdira váró görények között vannak "nehezebb esetek" pl. harapósabb, idegenekkel szemben bizalmatlan görények. Ha valaki egy ilyen görényt szeretne örökbe fogadni, az csak úgy lehetséges, hogy látjuk az illető tudja kezelni az adott görényt, nem fél tőle vagyis sikeresen tudja majd folytatni a nálunk elkezdett szocializálási folyamatot.
  • Mert minden örökbefogadónk és örökbefogadott görényünk a vendégünk az általunk szervezett görényfesztiválokon és versenyeken! Minden örökbefogadónk örökös jogosultságot nyer az évente megrendezett Közép-európai vadászgörény fesztiválra való ingyenes belépésre, örökbefogadott görénye pedig térítésmentesen indítható a szépségversenyeken és a gyorsasági versenyeken.
  • Mert minden örökbefogadónk klubos áron vásárolhat göris felszerelési tárgyakat e-Boltunkban!
  • Mert az örökbefogadás díját adózáskor visszaigényelheted az adóalapodból. A Magyar Vadászgörény Klub bíróságon bejegyzett közhasznú egyesület, aminek a munkáját Te az örökbefogadással támogatod, így a magyar törvények értelmében az örökbefogadás díja visszaigényelhető adóalapodból. 

[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(