[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2369622
Belépett
[X]

Fontos tudnivalók

A szépségversenyre nevezett görények gazdái legkésőbb október 7-ig meg kell, hogy kapják írásos visszaigazolásunkat (e-mailben ill. postai levélben). Aki nem kapott értesítést, mielőbb jelezze ezt felénk az címen vagy a 06 70 555 07 07-es számon.

Kérünk minden nevezőt, hogy olvassa el a Kiállítói kézikönyvben leírtakat, és annak megfelelően járjon el.

Felhívjuk minden fesztiválra látogató gazdi figyelmét, hogy a rendezvényre kizárólag érvényes oltásokkal és három napnál nem régebbi állatorvosi igazolással rendelkező görények hozhatók be!
Kölykök esetében min. két szopornyica és egy veszettség elleni oltás, felnőtt görényeknél 1 évnél nem régebbi szopornyica és veszettség elleni ismétlő oltások meglétét ellenőrizzük. Egészségügyi igazolás céljából az MVK által rendszeresített űrlap (linkelve) vagy az ún. 8/A nyomtatvány használható.

A nevezett görények beléptetése 9.00-10 óráig történik. A gyorsabb bejutás érdekében kérünk készítsd elő görényed papírjait (oltási könyv és egészségügyi igazolás).

Az ellenőrzést végző hatósági állatorvos az egészségügyi igazolás megléte ellenére is eltiltja a részvételtől azt a görényt, aki nincs kiállítási kondícióban, akinek bundája ápoltalan, benne parazitákat talál, vagy akinél betegségre utaló tüneteket észlel.

A versenyre nevezett görények csak addig kell, hogy hordozóban legyenek, amíg adott kör bírálata zajlik. A görények pórázzal, hámmal való sétáltatására egész nap lesz lehetőség a rendezvény egész területén, így a kollégium kertjében is!

Kérünk, görényed kényelme érdekében lehetőleg műanyag hordozót hozz magaddal!

Örökbefogadó gazdijaink számára a belépés (1 görény/gazdi) díjtalan és soron kívül történik. Ők az örökbefogadott görény oltási könyvének bemutatásával vagy a gazdi személyazonosságának igazolásával jutnak be.

Azok a klubtagok, akik még nem vették át tagkártyájukat, de már befizették a tagdíjat, személyazonosságuk igazolásával az őket megillető kedvezménnyel (féláru belépés) jöhetnek be és tagkártyájukat a helyszínen átvehetik. Azok a klubtagok, akik még nem fizették be az idei tagdíjat, szintén igénybe vehetik a kedvezményt, ha belépéskor rendezik tartozásukat.

Kölykök és felnőtt görények árusítása a fesztiválon tilos! Amennyiben a kiállító görényt ad el a kiállításon, a megszerzett eredményeket és díjakat visszavonjuk, és a gazdát eltiltjuk a kiállításon való további részvételtől.

A rendezvényen vadászgörényen kívül más állat nem vehet részt, kivéve gazdáját kísérő vakvezető kutyát és munkakutyát.

A görény behozatala a rendezvényre a gazdi felelősségére történik. A Klub nem vállal felelősséget sem a hely görénybiztosságáért, sem az esetleges fertőzések, sem az állat sérülése esetén.

Megértésetek et köszönjük!

[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(