[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2127009
Belépett
[X]

Szeretet

Vadászgörény vagyok. 2 éves. Eddig a Gazdámnál laktam. Most másnál. A neve: Pótmami. A Gazdám hozott ide. Mert neki már nincs ideje rám. Itt hagyott, de azt mondta, szeret!

Jó itt. Kényelmes a ketrecem. Van mindig ennivaló. Van sok játék. De a legjobb, amikor Pótmami játszik velem. Orvoshoz is elvitt. Megtapogattak. Adtak gyógyszert. Pótmami azt mondja, nem maradhatok nála. Ez nem jó. Mert utánam jönnek mások. Más görények. Mint én. Gazdátlanok.

Volt egy ketrecem. Kétszintes. Jó volt benne lakni. Az nem jött ide velem. Nem baj, mert a Gazdám azt mondta, szeret!

Volt odúm. Kettő is. Egy a ketrecben. Azt nem hoztuk el. Egy a szobában. Azt sem hoztuk el. De nem baj, mert a Gazdám azt mondta, szeret!

Voltak függőágyaim és alvósruháim. Több is! Nem hoztuk el őket. Nem baj, mert a Gazdám azt mondta, szeret!

Volt pár játékom. Azokat sem hoztuk el. De nem baj, mert a Gazdám azt mondta, szeret!

Nem kaptam oltásokat. Pótmami azt mondja, kellett volna. Beteg lehetek, ha nem kapok. Nem baj, mert a Gazdám azt mondta, szeret!

Egyszer rámléptek. Eltörött az egyik ujjam. Húztam a lábam, de nem vették észre. Nem baj, mert a Gazdám azt mondta, szeret!

Sokszor voltam éhes. Olyankor zörgettem a tálat. Gazda adjál enni!!! Rámkiabált és nem adott. De nem baj, hiszen azt mondta, szeret!

Lefogytam. Látszódtak a bordáim. Nem volt erőm szaladgálni. De nem baj, hiszen a Gazdám azt mondta, szeret!

Megfakult a bundám. Aztán kihullott a szőröm. Azt mondták, csúnya vagyok. Nem baj, mert a Gazdám azt mondta, szeret!

Beteg lettem. Fájt mindenem. Nem keltem fel. A Gazdám mégsem vitt el orvoshoz. Nem baj, mert azt mondta, szeret!

Egy Gazdám volt. Lemondott rólam.

De azt mondta, szeret!

 

Lejegyezte:
2007 karácsonyán "Pótmami"

[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(