[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2229682
Belépett
[X]

Hírek

A félreértések elkerülése végett...

Rendszer

Ennek az írásnak azért kellett létrejönnie, hogy tisztázzunk általa egy félreértést, illetve, hogy elejét vegyük az esetleges szóbeszédeknek, amelyek gyanakvásra, az MVK rossz hírnevének keltésére alkalmasak lehetnek.

A történet, amely ezt szükségessé tette, röviden:

Nemrégiben felháborodott hangú hír jelent meg az interneten. A hír terjesztője azt állította, hogy valaki, vagy valakik, akik az MVK neve mögé bújtak - és a klub pecsétjét használták -, feljelentést tettek ellene, s ennek eredménye egy hatósági állatorvosi helyszíni vizsgálat lett.

Ez az állítás azért gyanús, mert az MVK pecsétjével visszaélni nehezen lehetett volna, amikor a pecsétet a Klub Elnöksége nem adja ki másoknak. Azt feltételezni, hogy feljelentjük a klub bármelyik tagját is mondvacsinált indokokkal, szintén azt jelzi, hogy az illető nem ismeri az MVK közösségének stílusát, hozzáállását.

Amikor a klub elnöksége érdeklődött az eset után az illetékes hatósági állatorvosoknál, az a válasz érkezett: semmilyen feljelentés nem érkezett hozzájuk, következésképp helyszíni vizsgálatot sem végeztek. Az írásbeli megkeresésekre érkezett választ itt olvashatjátok:

Az állítólagos feljelentésről viszont semmiféle dokumentum nem áll a rendelkezésünkre.

Kérünk mindenkit, akihez eljutott a történet bármely változatban is, hogy ne a szóbeszédek, hanem a két dokumentum alapján alkosson véleményt úgy az esetről, mint klubunkról.

Magyar Vadászgörény Klub


vissza
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(