[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2327768
Belépett
[X]

Hogyan jelentsem be kennel nevem?

 

SAJNOS JELENLEG SZÜNETEL!

Alom törzskönyvét csak kennel névvel (tenyésztési engedéllyel) rendelkező, MVK tag tenyésztők részére adhatjuk ki. Amennyiben almot szeretnél törzskönyvezni, be kell lépned a klubba, illetve ki kell váltanod a kennel nevedet. Amennyiben ezt nem teszed meg, számodra az alom után törzskönyvet nem tudunk kiállítani (törvényi szabályozások miatt).

Amennyiben egy állatot szeretnél törzskönyvezni, ahhoz nem szükséges kennel nevet kiváltanod, elegendő az MVK tagság megléte, de ebben az esetben is javasolt a kennel név kiváltása, hiszen valószínűleg tenyésztési terveid vannak az állattal.

  1. Lépj be MVk tagnak. Tagsági díjként egész éves díjat kell fizetned, amennyiben kennel nevet is szeretnél kiváltani (de további adminisztrációs költségeket nem kell fizetned).
  2. Töltsd ki a kennel név bejelentőt, és küldd el hozzánk (a belépési nyilatkozattal egyidejűleg is megteheted).
  3. 2007-ben a kennel név elismerés automatikus, további értesítést nem kapsz.
  4. 2008-tól kezdődően (visszamenőleg is) egy vagy több tenyésztési felügyelő, egyeztetett időpontban meglátogatja a kennelt, és ellenőrzi az állattartás feltételeit. Amennyiben megfelelőnek találja azt, úgy átadja a tenyésztési engedélyt, és dokumentálja a látogatást a kennel megtekintési jegyzőkönyvön. Amennyiben az állattartás feltételeit nem tartják megfelelőnek, ideiglenesen, vagy véglegesen megtagadhatják az engedély kiadását.

A törzskönyvezéssel kapcsolatos kérdések

Hol szerezhetem be a törzskönyvezéshez szükséges űrlapokat?

Az űrlapokat beszerezheted a Klub rendezvényein, letöltheted a honlap dokumentumtárából, valamint kérheted a Klub címére () küldött levélben is, hogy küldjük el neked.

Hogyan juttathatom el a Klubnak a kitöltött űrlapokat?

Az űrlapokat eljuttathatod tértivevényes ajánlott küldeményként a Klub postacímére(), vagy személyesen is leadhatod a Klub rendezvényein. Ha postán küldöd, javasolt, hogy a küldemény tértivevényes legyen, hiszen így a címedre visszaérkezett tértivevénnyel igazolhatod, hogy az űrlapokat elküldted, és mi azokat meg is kaptuk.

Mennyibe kerül a kennel név bejelentés?

A kennel név bejelentése egész éves tagdíjat fizetett tagjainknak ingyenes. Év közbeni belépés esetén is egész éves tagdíj megfizetése szükséges.

Hogyan fizethetem be a tegdíjat?

Banki átutalással a következő címre:

Magyar Vadászgörény Klub

Iban szám: 
Swift kód: 

Rózsaszín postai utalványon a következő címre:

Magyar Vadászgörény Klub, 

Valamint a Klub által szervezett találkozókon.

Beküldhetem egyszerre az űrlapokat?

Amennyiben több űrlapot szeretnél egyszerre beküldeni, beküldheted egyszerre, egy borítékban is.

Hány példányt kell beküldenem az űrlapokból?

Minden űrlapból elég egyetlen példányt beküldened, de azt mindenképp írd alá. Javasoljuk, hogy az űrlapok egy másolatát tartsd meg, hogy egy esetleges adathiba esetén egyeztethessünk.

Kapok-e visszajelzést az űrlapok megérkezéséről?

A visszajelzésre a tértivevényes blanketta szolgál, amelyet a küldemény átvételekor aláíratnak az átvevővel, és ráírják az átvétel dátumát is. Végül ez a blanketta néhány napon belül visszajut hozzád, és ezzel igazolhatod, hogy az űrlapok megérkeztek hozzánk. Külön igazolást a Klub nem küld.

Mikor kapom meg a tenyésztési engedélyt?

A tenyésztési engedélyt 2008-ban a kennel megtekintésével egyidejűleg adják át a tenyésztési felügyelők, amennyiben a tartást megfelelőnek találják. A klub 2007-ben nem ad ki külön tenyésztési engedélyt.

Mi történik akkor, ha nincs kennel nevem, és almot szeretnék törzskönyvezni?

Ki kell váltanod a kennel nevet, vagy keresned kell valakit, aki hozzájárul saját kennel nevének használatához. Kennel név nélkül alom nem törzskönyvezhető.

Ha bármilyen kérdésed van a törzskönyvezéssel kapcsolatban, a document.write('' + 'torzskonyv' + '@' + 'mvk.hu' + '') "> e-mail címen érhetsz el minket!

[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(