[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 1977204
Belépett
[X]

Fórum

Fórum >> Tartás >> Görénykompatibilis lakás

Nikit 2005. 07. 01. 15:29:30 []
Szegénykét is megviselte.
Nattefrost 2005. 07. 06. 20:10:56 []
Hát, a jó múltkoriban én ablakügyben nagyon csúnyán beszéltem egy vendégemmel, aki pedig az egyik legjobb barátom. A srác ugyanis kinyitotta az ablakot, miközben a pukik szabadon cirkáltak a lakásban - okay hogy eddig még egyszer sem másztak fel az ablakpárkányra, de jobb paranoiálni, mint halálra rettenni... Szegény srácnak majdnem leordítottam a haját, hogy mi a füttyért nyitotta ki azt a k*a ablakot...
Nikit 2005. 07. 06. 20:36:55 []
Hát én azért mégsem ordítottam le a kedvesem szüleinek haját:D
Nattefrost 2005. 07. 06. 20:44:32 []
Én a saját szülém kefehaját ordítottam le egyszer-kétszer... tudod mit? Erről új topikot csinálok, mert szerintem megéri. ;}
Greylupus 2005. 07. 07. 18:51:20 []
Nekem az exem csinálta az békés tudatlanságban, hogy a görik rohangásztak kinn szabadon, ő meg szellőztetett teljesen kitárt ablakokkal (azt tudni kell, hogy amennyiben nem bukóra van állítva az ablak,akkor simán felugorhatnak és kimászhatnak rajta..)
Majd amikor kérdőre vontam, hogy miért, akkor az volt a válasz, hogy figyelek rájuk.. Persze figyelt, miközben ezerrel a számítógépet verte..
Dévid 2005. 08. 01. 22:18:50 []
Nálunk egy pár hónapja Durcika tűnt el 1 napra!Mint általában kintt rohangásztak a nappaliban,és mikor takarodó volt,mindenki megvolt,csak Durcus hiányzott!Nagyon megijedtünk,és egéssz éjjel az udvaron kerestük,de nem találtuk sehol!Teljesen kétségbe voltunk esve.Másnap este megnéztem ugyanazt az ágyat amiben legalább tucatszor megnéztem,és kikandukált a rózsaszín nózija!Azóta is rejtéj számomra,hogy tudott így elbujcsizni!Nagyon megkönnyebültünk,és azóta mindíg lessük Durcust merre szaladgál,nehogy mégegyszer eltűnjön!
ossi 2005. 08. 02. 09:03:18 []
Szia Dévid! :\) Igen, Durcika ilyen. Ránk is ránk hozta párszor a szívbajt...
De miután "beloptam" magam a szívébe egy kis májacskával, hajlandó volt előjönni, amikor hívtam.
Olyan édes volt, ahogy unott pofával megjelent, hogy "Mi van?"
/Egyébként, miért van az, hogy szinte minden göri, akit ismerek olyan pofát tud vágni, hogy arról az jut eszembe, hogy azt kérdezi, hogy "Mi van?" Nem "Szia! Hívtál?" vagy "Szia! Segíthetek?" vagy ilyesmi.../
ossi 2005. 08. 02. 09:18:19 []
Valamelyik nap, kicsi Gin is a frászt hozta rám... Ő olyan, hogy ha elégszer hívom, akkor mindig jön. Zárt helyen, mindig jön. Már 4 éves, és tudom, hogy 2x-3x annyi ideig élnek a görik ember mellett, mint vadon élnének, de így is bennem van a para, ha nem akar eljönni.
Szegényt szólongattam, kerestem, semmi. Már nekiálltunk átkutatni a szobát, meg szétszedni az ágyat, amikor végre, a tetejét leszedve, megpillantottam, akkor még mozdulatnul, hogy odadugja a kis orrát a lábamhoz. Gyorsan felkaptam és kiderült, minden oké, csak meleg volt, és ő még lusti is volt mellé.
Egyébként, édes. Ha nem veszem észre, mindig úgy jelzi, hogy ott van, hogy a hideg orrát a lábamhoz érinti. :\)
lulu 2005. 08. 02. 09:25:38 []
Mert egy kicsit tényleg flegmák.Sztyuika ha befekszik az ágyba és mellé fekszem arréb megy 10 centit.Ellenkező esetben Ő simán átrohan a fejemen.A kutyám ha rákiálltok elmegy a helyére.A görik ilyenkor közelebb jönnek ,dobnak egy terpeszt és nézik,hogy mit mondtál?Ezért imádom Őket.Igazi egyéniségek.Nem is tudok rájuk haragudni soha.Ha hülyeséget is csinálnak utána olyan bambán tudnak nézni.Már már gondolkodnak.Póker arccal törik a kis buksijukat.Ez mindig megmosolyogtat.
ossi 2005. 08. 02. 09:30:33 []
Most picit átrendeztük a szobájukat, és ugye, ők figyelték, hogy mik történnek. És tényleg olyan, mintha azon törték volna a fejüket, hogy az új felállást hogyan tudnák saját javukra használni, a szokásos hülyeségből... :D
De, szerintem, a flegma pofa nem minden görire igaz.
Az egyik görim, isten bizony vigyorog, felháborodott, vagy sunyi pofát tud vágni. :D
Ő tényleg szokott kapni még a fenekére (tekintve, hogy szerintem, meg sme érzi). És olyankor, vagy makogva elrohant (széles vigyorral a fején), mint aki azt mondja, hogy "Nem fájt, nem fájt, köszönöm a lekvárt!" Majd egy éles kanyarral visszafordul és boszzúból megcsíp.
Ha fel van háborodva, megáll, összehúzza a szemeit, amitől tisztára kínai görény lesz belőle, szusszan egyet és jön a hari. :D
A másik görim, meg, szerintem, tele van szeretettel. :\) Olyan kedves pofát tud vágni, mint akinek a fél világ belefér a szívébe.
sharpy102 2005. 08. 02. 20:55:59 []
Jaj ez olyan edi ahogy irtok a goritekrol..az enyem nem ilyen kulonleges.....az enyem hiresen bamba. Kepes elbambulni majd fel orat, en meg a kezemmel elsoprok elotte hogy "haho" o meg ram nez es olyan pofat vag, hogy "ha? Mondtal valamit? Epp mashol jartam!" De ha jatszasrol van szo........kisposzki (ezt a kocsit nem tudom hogy kell leirni) tolat, szaja mint egy balna, es indulhatunk is. :\) Aztan idonkent gyorsba vetodunk, es sprint, egy-ket makogas belefer ha birja szuflaval. :\) Imadom a kis budim! :\)
ossi 2005. 08. 02. 21:14:27 []
Sharpy, séta közben is olyan, mint egy Kispolszki? Mármint, hogy leáll és nem megy tovább. :P
sharpy102 2005. 08. 03. 03:43:44 []
@Ossi: a kispolszki nalunk nem a megallas, es nem tovabb menest jelenti...lehet rosszul fogalmaztam...kispolszki a gorcim mikor tolat. :\)) Amugy seta kozben nem all le, szaglaszik, rohangaszik, es valljuk be ferfiasan sz@rik a fejemre! Hivhatom kedvesen, becezve, szigoruan, mergesen, komolyan, erzes nelkul, tojik ram!!! :\ Undok dog.......de UUUUGY SZERETEM!!! :\)
ossi 2005. 08. 03. 08:47:25 []
Sharpy, nekünk Pókunk van, és ahogy írtad, az jutott eszembe, hogy tényleg ugyanúgy közlekedünk vele, mint a görényekkel: megyünk, megyünk, aztán lerohadunk az út szélén. :P Csak a görikkel ellentétben, ilyenkor a kocsit nem lehet felkapni és hazavinni. :P
/OFF/Azt nem értem, hogy mások Kispókját szerelő max. műszakiztatás előtt látja, szét van rohadva, majd kiesnek belőle az utasok, de akár a világ végére is elviszi őket, ha elindul. Megint mások, akik minden kehére odafigyelnek, állandóan karbantartják az autót, azok meg kénytelenek mindenhova egy órával hamarabb elindulni, ha időben ott akarnak lenni, mert tuti, hogy út közben szerelni kell. ??? Ki érti ezt? /on/
rose 2005. 08. 03. 12:41:06 []
Sissy tud mosolyogni, nevetni, ártatlan pofát és sunyi kínait vágni.KicsiCsillag, ha a lábharapásért pofont kap, akkor elkullog, az első kettőnél még csinál egy kanyart és kezdi elölről. Tegnap Sissy eltűnt a lakásban. Kerestem összevissza, mikor már kezdtem pánikba esni, megjelent valami hihetetlenül ártatlan pofával. Bezsebelte a megkönnyebült dédelgetéseket és királynői méltósággal elvonult.Szerintem direkt csinálta.
sharpy102 2005. 08. 03. 23:02:39 []
Olyan konyortelenul undokok ezek a dogok....de olyan konyortelenul aranyos modon, hogy imadjuk oket!!! Pedig lehet meg se erdemelnek!! :\)
mirica 2007. 06. 04. 17:33:05 []
Sziasztok!
Elég régen "pang" a topik, de ez a történet akkor is ide passzol...
Ma hazajöttem a munkából és az elsö dolgom az volt, hogy csalogatni kezdtem Dömit. De nem jött...Gondoltam biztos szunyál, megnéztem a helyén, és a hordozóban is (ott is szeret alukálni), de semmi...Kimentem a konyhába, hátha bebújt a konyhaszekrény mögé, amit még nem csináltunk be, pedig idöszerü lenne, mert oda csak ö fér be, mi nem...De ott sem volt. Majd ránéztem a konyhapultra, észrevettem mekkora káosz keletkezett rajta, pedig rendben hagytam reggel, és a nyitott ablakra ami a konyhaszekrényröl Dömi számára tökéletesen kényelmesen megközelíthetö...Végig futott rajtam a hideg, a meleg...stb, hogy kész, a kis hülye kiugrott a 2-ról. És én vagyok a barom, mert a karton ásványvizet a konyhaszekrény mellé tettem, amin Dömi simán fel tudott mászni a szekrényre...Majd eszembe jutott még egy utolsó, ment lehetöség: A konyha ablakának párkánya össze van kötve a fürdöszoba ablakának párkányával, és azt is nyitva hagytam. (A fürdöszoba tabu Döminek.) Benyitottam, és megéreztem a göriszagot -még csak pár napja lett ivartalanítva, szóval még büdi. És ott volt...Lerángatta a ruhákat a szárítóról, összetúrta a szennyest, de úgy felkaptam és megpuszilgattam, hogy csak na...:D Hatalmas kö esett le a szívemröl. Szerencsére a tiltott szoba jobban érdekelte mint a "kinti világ"...Az ásványvizes kartont áttettem biztonságos helyre.
Nekem tanúlságos volt, remélem másnak is!
Üdv! :\)
JBea 2007. 06. 05. 12:56:01 []
Huh, ez nem semmi. Nagyon nagyon nagy szerencsétek volt! Ez az a téma, hogy sosem lehetsz eléggé elővigyázatos. A görények szerintem csak akkor nem tudnak kimászni az ablakon, ha nincs az ablak alatt semmi: még konvektor vagy radiátor sem.
mirica 2007. 06. 05. 17:23:26 []
Nálunk minden ablak alatt radiátor van, a konyhában meg az ablak alá van beépítve a konyhapult...A szobákban a radiátorokon díszrács volt, amin röhögve mászott fel az ablakba. Leszereltük, így nem tud felmászni, mert az a régi tipusú függöleges-rácsos radiáror van. Az a vicc, hogy a kis lökött képes lenne kiugrani a 2-ról. Annyira fel akart menni, hogy rátettem a hámot, meg a pórázt, és engedtem had mászkáljon kicsit a párkányon, ha nagyon merész lesz gondoltam visszarántom. De a fene sem hitte volna, hogy ha nincs a kezemben a póráz akkor leveti magát. Már csak a két kis hátsó mancsával "kapaszkodott, amúgy meg lógott lefelé. Ijesztö volt...
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(