[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2369644
Belépett
[X]

Fórum szabályzat

Az alábbi szabályok a Magyar Vadászgörény Klub fórumán való kommunikációra vonatkoznak. Azzal, hogy
hozzászólsz, elfogadod az alábbi szabályokat:
 1. Fenntartjuk a jogot, hogy tetszőleges üzenetet eltávolítsunk a fórumokról illetve az üzenőtábláról, illetve tetszőleges felhasználót eltiltsunk a fórum illetve üzenőtábla használatától – bár nem kötelességünk ezt megtenni. Az üzenet eltűnése azt jelenti, hogy valamely szabályt megsértette, ismételt megsértés eredménye pedig a hozzászólástól való eltiltás. A személyeskedés, egymás emberi értékeinek megvitatása nem helyénvaló. Az mvk.hu a görényekről szól, nem pedig arról, hogy kinek mi a véleménye a másik felmenőiről. Légy kedves másokkal. Ne flame-elj, ne támadd a hozzászólókat.
 2. Nem engedélyezünk obszcén, rasszista, szexuális tartalommal bíró bejegyzéseket. A személyes támadásokat, fenyegetéseket, gyűlölködő, uszító, zaklató, kötekedő, vagy olyannak tűnő hozzászólásokat nem engedélyezzük. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy a témán kívüli, vagy idegen nyelvű hozzászólásokat eltávolítsuk.
 3. A hozzászólások duplikálása, ismétlése, a szemetelés spam-nak minősül és tilos. A fórum és üzenőtábla nem megfelelő célokra használata, vagy a használat lehetetlenné tétele tilos.
 4.  Illegális tevékenység javasolása, vagy azt pozitív színben feltüntető beszámoló publikálása tilos.
 5. A hirdetések és kereskedelmi célú üzenetek helye a hirdetések között van. Az olyan üzeneteknek pedig, melyek támogatást kérnek, nincs helyük a fórumon ill. üzenőtáblán. Csak nem kereskedelmi oldalakra mutató linkek engedélyezettek.
 6. A kérdéseket ne egyetlen személynek címezd. Ha egyetlen személynek címzed a kérdést, akkor inkább e-mailen kérdezd meg tőle. A fórum ill. üzenőtábla közösségi társalgás céljából működik, nem két személy beszélgetése céljából.
 7. A fórum topic címe írja le jól a témát. Az olyan topic címek, mint "Kérdés", vagy "Beteg görény" túl általános, és nem határozza meg megfelelően a fórum témáját. Próbálj meg pontosabb leírást találni, mely jobban leírja az üzenet/kérdés jellegét.
 8.  A tenyésztőkkel, menhelyekkel, görénytulajdonosokkal, boltokkal, állatorvosokkal kapcsolatos üzenetek csak név illetve egyéb, azonosítást lehetővé tevő utalás nélkül megengedett. Politikai célú üzenetek nem engedélyezettek. Konkrét nevet, címet leírni tilos. Amikor valami kezelésről beszélsz, vagy azzal kapcsolatban kérdezel, amit az állatorvosod mondott, NE említsd meg az állatorvos vagy a rendelő nevét. Csak a kezelés részleteit közöld. Ha gyógyszerekről beszélsz, az adagolást is írd le.
 9.  A fórum ill. üzenőtábla a Magyar Vadászgörény Klub tulajdona. Minden írás, amely megjelenik rajta, a Magyar Vadászgörény Klub tulajdonába kerül. A Magyar Vadászgörény Klub fenntartja a jogot, hogy moderálja a megjelent üzeneteket, hogy rövidítés illetve tisztább látás érdekében szerkessze az üzeneteket, hogy megváltoztassa a topic címét, eltávolítsa a nyomtatásba nem illő kifejezéseket, vagy eltávolítsa a teljes üzenetet.
 10. Az üzenet elküldésével kinyilvánítod, hogy birtokolod az üzenet publikálásához szükséges jogokat. Az üzenet küldésével vállalod az üzenet elküldéséból adódó problémákat, és felmented a Magyar Vadászgörény Klubot az ezzel kapcsolatos problémák felelőssége alól. Ebbe beletartozik a szerzői jogok megsértése. Az üzenet elküldésével felhatalmazod a Magyar Vadászgörény Klubot, hogy egyéb kommunikációs csatornáin ill. kiadványaiban az üzenetet változatlan formában megjelenítse. A saját üzenetek más helyről való átemelése megengedett. Más (nem a fórumra ill. üzenőtáblára írt) üzenetének a fórumba ill. üzenőtáblára másolása csak az alkotó engedélyével engedélyezett. Más oldalakon szereplő anyagok publikálása esetén pár soros összefoglaló, és a cikk elérhetőségének publikálása engedélyezett.
 11. A fórum témája többek között görény egészségügyeket is tartalmaz. A görény egészségügybe beletartozik a görény orvosi, viselkedésbeni, étkezésbeni, fiziológiás és fizikai szükségletei. A Magyar Vadászgörény Klub a megjelent információkért felelősséget nem vállal, először mindíg az állatorvosodat kérdezd meg a témában.
 12. A moderátorok és adminisztrátorok döntése végleges és megváltoztathatatlan.
 13. Ha úgy érzed, valamely üzenet moderálásra szorul, értesítsd a moderátorokat a email címen.
 14. A moderálással való panaszokat postai levélben, az Egyesület postai címére címezve lehet elküldeni. A moderált személyek elektronikus megkereséseivel az Egyesület nem foglalkozik.

Hirdetés szabályzat

Az alábbi szabályok a Magyar Vadászgörény Klub hirdetőfelületén való kommunikációra vonatkoznak. Azzal, hogy hozzászólsz, elfogadod az alábbi szabályokat:

 1. Fenntartjuk a jogot, hogy tetszőleges hirdetést eltávolítsunk a hirdetőfelületről, illetve tetszőleges felhasználót eltiltsunk a hirdetőfelület használatától – bár nem kötelességünk ezt megtenni. A hirdetés idő előtti eltűnése azt jelenti, hogy valamely szabályt megsértette, ismételt megsértés eredménye pedig a hirdetéstől való eltiltás.
 2.  A hirdetőfelületre csak hirdetések kerülhetnek. Minden más üzenet törlésre kerül.
 3. Egy témában egy személy egy hirdetést adjon fel. Egy újabb hirdetés elküldése előtt törölje az előző hirdetését. Ne duplikáld az üzeneteket, ne szemeteld tele a hirdetőfelületet.
 4. Más nevében, engedélye nélkül hirdetni tilos.
 5. Állatkínzásra, más törvényellenes cselekedetre felbujtó vagy azt pozitív színben feltüntető beszámoló nem engedélyezett. Illegális tevékenység vagy tárgy hirdetése nem engedélyezett (ebbe beletartozik a molnárgörény, hermelin, menyét, és más védett állatokkal való kereskedelem is)
 6. Az hirdetés elküldésével vállalod az hirdetés elküldéséból adódó problémákat, és felmented a Magyar Vadászgörény Klubot az ezzel kapcsolatos problémák felelőssége alól. Ebbe beletartozik a szerzői jogok megsértése, illetve törvénysértés.
 7. Ha úgy érzed, valamely hirdetés moderálásra szorul, értesítsd a moderátorokat a email címen.
 8. A moderálással való panaszokat postai levélben, az Egyesület postai címére címezve lehet elküldeni. A moderált személyek elektronikus megkereséseivel az Egyesület nem foglalkozik.
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(