[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2492208
Belépett
[X]

Az év örökbefogadott vadászgörénye/örökbefogadója pályázat

2006-ban osztottunk ki először "az év örökbefogadott vadászgörénye" és "az év örökbefogadója" díjakat. A kezdeményezésből szeretnénk hagyományt teremteni, így a pályázatot azóta minden év elején meghirdetjük.

 A pályázat kiírásával kettős célunk volt. Szeretnénk eloszlatni azt a tévhitet, miszerint csak a kisgörény nevelhető, és felhívni a figyelmet arra, hogy a felnőtt és több gazdit megélt görény is görény. Akik ilyen görényt vettek magukhoz, azok tudják, hogy ők is nevelhetők, szerethetők és idővel ők is ugyanúgy (vagy akár jobban) ragaszkodnak az őket befogadó gazdikhoz, mint egy kölyök, akinek kiskora óta természetes a szeretet és gondoskodás. Szeretnénk továbbá elismerésben részesíteni azokat a gazdikat, akik az örökbefogadást választották és megköszönni nekik, hogy segítettek otthonra találni egy gazdátlan állatnak.

Pályázati feltételek (2007-től)

A jelöltek: a pályázaton automatikusan részt vesz minden a Magyar Vadászgörény Klub által az elmúlt évben gazdihoz juttatott vadászgörény és mindenki, aki az elmúlt évben örökbefogadó gazdink volt. Mind a görények, mind pedig a gazdik bemutatása bővíthető, így szívesen vesszük a jelöltek, családtagjaik, ismerőseik írásait, beszámolóját, vagy éppen kedvenc fotójukat! (Az címre várjuk ezeket)

A 2007-es év örökbefogadott vadászgörénye - jelöltek
A 2007-es év örökbefogadója - jelöltek


A 2006-os év pályázatának nyertesei és jelöltjei
A 2005-ös év pályázatának nyertesei és jelöltjei

A szavazás módja:

  • Február 1-től március 6-én éjfélig várjuk a szavazatokat e-mailben ( ), postai levelezőlapon (MVK, 1185. Budapest Gömbakác utca 20.) vagy sms-ben (06 70 555 09 09) a szavazó adatainak (név, lakcím, telefonszám) megadásával.
  • Egy személy maximálisan csak egy örökbefogadott vadászgörényre és csak egy örökbefogadóra szavazhat.
  • Egy e-mail címről/telefonszámról csak egy személy szavazatát tudjuk elfogadni. (Egyszerre elküldhető a szavazat az év görényére és gazdijára, de ugyanarról az e-mail címről/ telefonszámról több személy nem szavazhat.)
  • A szavazásban nem vehetnek részt a pályázat jelöltjei és azok, akik 2007-ben a Klub mentés-örökbeadás csoportjának tagjai voltak.
  • A szavazók jutalma: szavazóink között görényes ajándékokat sorsolunk ki.

Az eredményhirdetésre göris programon kerül sor. Részletek

[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(