[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2399774
Belépett
[X]

Nemzeti vadászgörény Kiállítás

2008. április 27., Miskolc


Figyelem! A kiállítás területére csak érvényes oltásokkal és 3 napnál nem régebbi
egészségügyi igazolással vihetők be vadászgörények!

 

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének meghívására Klubunk a miskolci CACIB kutyakiállításon vadászgörénykiállítást tart.

Programok:

  • Görénysimogatóval és görényes tanácsadással várjuk az érdeklődőket
  • Görénykozmetika: segítünk a karomvágásban és fülpucolásban
  • A tervezett görényolimpiát biztonsági okokból nem tudjuk megtartani. A jelenlevő nagy létszámú kutya miatt így is kérünk minden gazdit, hogy fokozottan ügyeljen görénye biztonságára!
  • 2008. április 27-én VASÁRNAP 10.00 órától szépségversenyre várjuk a tenyész- és hobbicélra tartott, ivaros és ivartalanított kölyöket és felnőtt vadászgörényeket.

A szépségverseny (a Best in Show és a reserve Best in Show görények) fődíja az Androméda Travel Kft. támogatásának köszönhetően:

egy-egy 2 fő részére szóló egy hetes szálláslehetőség Görögországban!

Figyelem! A kiállítás területére csak érvényes oltásokkal és 3 napnál nem régebbi egészségügyi igazolással vihetők be vadászgörények!

Az eredetileg szombatra meghirdetett versenyt azért voltunk kénytelenek áttenni vasárnapra, mert április 26. szombat munkanap lesz (máj. 1. miatt). Természetesen a nevezések vasárnapra érvényesek. Ha mégsem tudsz vasárnap jönni a versenyre, természetesen visszafizetjük neked a nevezési díjat!

Nevezett görények beléptetése, regisztrációja: 9.00 órától 

Nevezési határidők:

  • Április 13-ig 500 Ft/görény - Klubtagoknak 50 % kedvezmény!
    Április 20-ig 900 Ft/görény - Klubtagoknak 50 % kedvezmény!

  • A Magyar vadászgörény Klub által örökbeadott görények ingyen nevezhetők a szépségversenyre!

Kiosztott díjak:

  • Kategóriánként kategória győztes cím, valamint BIS és Res BIS nyertes (kiállítás legszebb és második legszebb görénye)
  • A kategóriagyőztesek Kappel Sarolta keramikusművész kupáit vehetik át

Nevezéssel kapcsolatos további információk

Figyelem! A kiállítás területére csak érvényes oltásokkal és 3 napnál nem régebbi
egészségügyi igazolással vihetők be vadászgörények!
 
Belépődíjak:
gyermekjegy 300 Ft, felnőtteknek 600 Ft 
parkolójegy (egész napra)  500 Ft

Megközelítés:

Autóval: Az autópályáról lehajtva a 304-es sz. útról (a Cora mellett ) a Pesti útra kell kanyarodni. Azon egyenesen haladni a Holcim-ig (jobb oldalon lesz), ami után balra (Futó utca) kell majd kanyarodni 1 nagyobb kereszteződésnél - ki lesz táblázva, hogy balra "Egyetemváros." A Futó utca végén a kereszteződésnél egyenesen kell továbbhaladni (bal oldalon van Tapolca, jobb oldalon pedig Lidl), majd az első kanyar balra és meg is érkeztetek az Egyetemvárosba. Rögtön a jobb oldalon a kollégiumok vannak, bal oldalon pedig a sportkomplexum (pályák, épületek). A buszmegálló után balra be is lehet menni autóval is.

Vonattal:
a Tiszai vasútállomással szemben a villamos végállomás mögött van a buszpályaudvar, onnan a 31-es busszal az "Egyetemi kollégiumok" megállóig.
Menetrend: http://www.mvkzrt.hu/menetrend/?line=31
A menetidő 22 perc a tiszaitól.

Busszal: Ha a busz megáll a Tapolcai elágazásnál, ott le kell szállni és átszállni (az út másik oldalán lévő megállóban) a 22-es vagy 31-es buszra. Ha a Búza téren szállsz le onnan 2 busz, busz-villamos, vagy séta-busz kombinációk vannak.
Az esemény megrendezéséhez támogatók jelentkezését várjuk.
Bővebb info:
info@ mvk.hu,
+36 70 500 00 60

Támogatóink, akiknek azúton is köszönjük segítségüket:

Kappel Sarolta keramikusművész
Androméda Travel Kft.

[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(