[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2302920
Belépett
[X]

Hírek

"Kedvencem a vadászgörény" digitális fotópályázat

Rendszer

Ismét fotózásra buzdítunk minden vadászgörény gazdit, családtagot, barátot. Készítsetek jobbnál jobb képeket görényetekről és küldjétek el nekünk!


Részvételi feltételek:
  • A pályázaton profi és amatőr fotósok egyaránt részt vehetnek.
  • A képet beküldő személy a kép készítője és kizárólagos tulajdonosa kell legyen.
  • Gazdinként max. 3 db kép küldhető.
  • Kizárólag digitális, min. 1024x768-as felbontású képeket tudunk elfogadni.
  • A versenyen csak éles képekkel lehet indulni, a beérkezett homályos képeket nem tudjuk elfogadni, ezek a versenyen nem vehetnek részt!
  • A képeket e-mailben, csatolt fájlként várjuk a rendezveny@mvk.hu címre. Az e-mailben írjátok meg: a nevetek, lakcímetek, a fotón szereplő görény nevét és a kép címét!
  • Ha két vagy három képet küldesz nekünk, kérünk, hogy egyesével küld, vagyis egy levélhez csak egy képet csatolj. Ez esetben is írd meg minden e-mailben: a neved, lakcímed, a fotón szereplő görény nevét és a kép címét!
  • A fotó készítője elfogadja, hogy a fotókat Klub a jövőben tetszőleges célra felhasználhatja.
  • A fényképeket a III. Közép-európai vadászgörény fesztiválon kiállítjuk és a a közönség szavazata alapján legjobb három alkotását díjazzuk.

A fotópályázatra történő nevezéssel a nevező elfogadja a fenti szabályokat.

Beküldési határidő: 2007. október 7. vasárnap


vissza
[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(