[Magyar]
[Angol]
Javasolt felbontás 1024x768 Hírek Fórum Fotóalbum Görények
Belépés: regisztráció
Facebook
[X]
Menü
[X]
[X]
Látogatók száma: 2452430
Belépett
[X]

Hogyan lehetek tag?

Röviden

A jelentkezésnek különösebb feltétele nincs, egy belépési nyilatkozatot kell kitöltened és befizetned a tagdíjat (1200Ft/év/fő). Ha év közben lépsz be, időarányos tagdíjat kell fizetned. (Ezt egy havi egységenként számítjuk, az egy hónapra vonatkozó tagdíj mértéke 100 Ft. Tehát ha júniusban lépsz be, már csak 600 Ft, míg ha pl. novemberben, akkor 200 Ft tagdíjat kell befizetned.)

Ha nem tudod letölteni a belépési nyilatkozatot honlapunkról, átveheted személyesen (pl. Klubnapjainkon, rendezvényeinken) vagy kérésre postázzuk neked!

A tagdíj befizethető:

 • személyesen pl. rendezvényeinken, göristákon (ezekről a hírekben találsz infokat)
 • átutalható bankszámlánkra:

  K&H Bank                                                                                                                                                                                                                10401024-50526857-76761005

  A megjegyzés mezőbe írd oda, hogy "tagdíj", és a nevedet. 


Tagkártyád elkészítéséhez szükségünk van 2 db igazolványképre, melyet személyesen, postán vagy digitális formátumban, e-mailben ( ) juttathatsz el hozzánk!


Ha kérdésed van a Klubtagsággal kapcsolatban, itt találsz meg minket:
06 70 555 07 07

Ha postán szeretnéd elküldeni belépési nyilatkozatodat, erre a címre várjuk:

Magyar Vadászgörény Klub, 1185. Budapest Gömbakác utca 20

 

Bővebben

A Klub három különböző tagsági formát különböztet meg: rendes, pártoló és tiszteletbeli tagságot. A tagok közel azonos jogokkal és kötelezettségekkel bírnak. A legfontosabb különbség, hogy egyedül a rendes tagnak van szavazati joga a Klub közgyűlésein, és tisztségviselőnek választható, amennyiben betöltötte a 18. életévét. (A tagság formáiról, a tagok jogairól és kötelezettségeirol az Alapszabály III. fejezetében olvashatsz.)

Pártoló tag lehetsz, ha

 • egyetértesz a Klub célkitűzéseivel
 • közreműködsz a Klub céljainak megvalósításában
 • elfogadod a Klub alapszabályát
 • kitöltöd a belépési nyilatkozatot
 • rendszeresen befizeted a tagdíjat
 • az elnökség hozzájárul a pártoló tagként való felvételedhez
 • javasolt a klubtagságot pártoló tagként kezdeni

Rendes tag lehetsz, ha

 • egyetértesz a Klub célkitűzéseivel
 • elfogadod a Klub alapszabályát
 • aktívan részt veszel a Klub tevékenységében (már a rendes tagság előtt is)
 • kitöltöd a belépési nyilatkozatot
 • rendszeresen befizeted a tagdíjat
 • az elnökség (ajánlások alapján) hozzájárul a rendes tagként való felvételedhez

Tiszteletbeli tag lehetsz, ha

 • fontos, híres, elismert személyiség vagy, aki személyes hírnevét hajlandó felhasználni a Klub célkitűzéseinek érdekében
 • elfogadod a tiszteletbeli tagságra való felkérést a Klub elnökségétől

A tagsággal kapcsolatos kérdések

Hogyan jelentkezhetek tagnak?

Tagként való felvételedet a belépési nyilatkozat kitöltésével kérheted. A belépési nyilatkozatot eljuttathatod a Klub levelezési címére (Magyar Vadászgörény Klub, 2030 Érd, Faragó utca 5.), vagy személyesen is leadhatod a Klub rendezvényein. Kérjük, hogy a belépési nyilatkozathoz mellékelj két darab 3 hónapnál nem régebbi igazolványképet is, a fényképes tagkártya kiállításához.

Hol kaphatok belépési nyilatkozatot?

 • letölthető a honlapunkról
 • kérésre postai úton megküldjük a megadott címre
 • Klubnapjainkon, rendezvényeinken személyesen kérheted, kitöltheted és le is adhatod!

Mekkora tagdíjat kell fizetnem?

A tagdíj rendes és pártoló tagok számára évi 1200 Ft. A tiszteletbeli tagok természetesen nem fizetnek tagdíjat. A tagdíj egy naptári évre szól. Amennyiben év közben lépsz be, csupán időarányos tagdíjat kell fizetned. Az időarányos tagdíjat egy havi egységenként számítjuk, a egy hónapra vonatkozó tagdíj mértéke 100 Ft. Tehát ha júniusban lépsz be, már csak 600 Ft tagdíjat kell befizetned.

Mikor és hol fizethetem be a tagdíjat?

Befizetheted személyesen, rendezvényeinken vagy átutalhatod bankszámlánkra: K&H Bank
Magyar Vadászgörény Klub 10401024-50526857-76761005 
Kérjük, hogy a tagdíjat lehetőség szerint a belépési nyilatkozat beadásával egy időben juttasd el hozzánk!

Mikor kapom meg a tagkártyámat?

A fényképes tagkártyát a belépési nyilatkozat elbírálása után legkésőbb 2 héttel készítjük el, amennyiben a belépési nyilatkozattal egyidőben eljuttad nekünk a 2 db igazolványképet (vagy digitális formátumban e-mailben a fotódat). A kártyát postán küldjük el neked, de átvehető személyesen rendezvényeinken (pl. Klubnapjainkon) is.

Hogyan hosszabbíthatom meg a tagságomat?

A Klub minden év végén küldeni fog neked egy levelet, amelyben figyelmeztet a tagságod lejáratára. Ebben a levélben közölni fogjuk a következő évi tagdíj mértékét is. Amennyiben a tagdíjat befizeted, a tagságodat automatikusan meghosszabbítjuk, és elkészítjük a következő évre érvényes tagkártyádat.

Ha további kérdéseid vannak a Klubtagsággal kapcsolatban, itt találsz meg minket:
06 70 555 07 07

Magyar Vadászgörény Klub, 1185. Budapest Gömbakác utca 20

[X]
Jelenleg nincs örökbefogadható vadászgörény.
[X]
Elveszett
Jelenleg nincs elveszett / talált görény.
[X]
Carmen
Szia Bodgyo! Nagyon sajnálom! Javulást kívánok a görikédnek! Én VETRI DMG-t adok a görimnek,az orvosi kezelés mellé, szegénykémnek daganata van a pici szájában.
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
bodgyo
Carmen! Igen, voltunk másik orvosnál:-\( nagy a probléma:-\( mellékvese, lép, fogkő:-\( de jobban lett, jól is volt, de ismét rosszul van:-\( nagyon sárga a pisije:-\( és lázas:-\( megszakad a szívem:-\(
Carmen
Szia Bodgyo! Calo-Pet pasztát adtál már neki? Nem tüzel a görid? Rendben vannak a fogai? Szerintem vidd el egy másik orvoshoz is. http://www.mvk.hu/index.php?m=118 Mielőbbi javulást kívánok a göridnek
bodgyo
Segítsetek! A kisgörim már hete nem eszik! Egy tojás sárga, paszta, ennyi. Voltunk dokinál, nem talál baját! Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve:\(